یکمدت میگفتن آسم داره چندین سال بردم و آوردم خوب نمیشد آخر فهمیدیم سینوسهاش بود کلی داروهای قوی و مضر آسم دادن به طفل معصوم ولی الان سینوسهاش نیست چون سرفه هاش خشکه خداروشکر یک دکتر با سواد نداریم سینوس هاشم خودم فهمیدم به دکتره گفتم عکس از سینوسهاش بنویس مسخره کرد گفتم شما بنویس بعد که عکس و بردم دید سینوسهاشه خودش شوک شده خیر سرش دکتر معروفه ۶۰ ساله بود همشون یک مشت بی سوادن ماشاالله
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به دانه برای من عالی بود، منحتی شب ها هم به دانه میگذاشتم دهنم میخوابیدم..ولی چون بچه است ممکنه بپ ...
نه بابا اینم زیاد دادم بهش ،شیر و زردچوبه و زنجبیلم میگفتن خوبه یکمدت دادم عالی بود ولی نمیدونم چرا هر چی بهش میدم یکی دوبار بیشتر اثر نمیکنه دوباره حالش بد میشه
انگار تو این مملکت یک دکتر و یک داروی آدمیزادی نیست رو این طفلی جواب بده
من وسط یه شلغم وخالی کردم مثل بادمجون برای دلمه بعد توش یه قاشق عسل ریختم گذاشتم تویه کاسه درشم یه بشقاب گذاشتم ..گذاشتمش روی رادیاتور یاسماور بعد اب میندازه بعد چندساعت..۴ساعت یه بار دوقاشق از آبش اون عسل که توش دادم به پسرم...باشربت برم هگزین.
عناب دم کن با عسل بده بخوره عالیه،من پارسال باردار بودم سرما خوردم سرفه میکردم خشک افتضاح بود اوضام عناب به دادم رسید ایشاالله زود خوب بشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍