2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 54751 بازدید | 406 پست
خخخ زنی ک جلو برادرش سر لخت و بی حجاب میگرده مثل یوسف نیست ،یوسف خودش از گناه دور میکرد هرچقد اگر بر ...

من حجابم کامل بود فقط روسری نداشتم .و شما فکر میکنی بخاطر چندتار موهای من برادرش بهم حس پیدا کرد ؟؟ واقعا اینقد سطحی فکر میکنید ؟؟؟

خخخ زنی ک جلو برادرش سر لخت و بی حجاب میگرده مثل یوسف نیست ،یوسف خودش از گناه دور میکرد هرچقد اگر بر ...

همکار و مدیر و رئیس خیلی فرق داره با شوهر آدم...

بعدم مگه شما هم لوندی میکردی و ولنگار بودی که همکارت بهت نظر داشته؟؟؟؟؟(آخه گفتی که اسی چون آزاد بوده این بلا سرش اومده!!!!البته بگم من خودم مقید و محجبه هستم و قبول دارم طرز رفتار و پوشش و آرایش خانمها بسیار تاثیر داره روی عکس العمل آقایون ...ولی این مساله درمورد اسی فرق داره؛اسی تو محیط خونه و با یکی از اقوام نزدیکش درگیر بود نه تو خیابون و اداره و...)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.بخدا من اگه به شوهرم میگفتم حرفمو باور نمیکرد چون برادرش خیلی بهمون کمک میکرد شوهرم فکر م ...

میفهمم چی میگی عزیزم...اگه میگفتی در اخر همه تورو بد کاره میدونستن و کاسه کوزه ها سر تو میشکست چیزاییم ک گفتی خداروشکر تا مرحله ی بد و اخر پیش نرفته باز جای شکرش باقیه ...همینکه شوهرت سمتت اومده خیلی خوبه دیگه قلقش دستت اومده ایشالا همینطوری خوب بمونید باهم

ن من کاملا چادری ام اتفاقا ولی چون دیدم ریسم نیتش چیز دیگه اییه راحت پشت پا زدم ب پیشرفتم ،اسی هم وق ...

شما که حجاب داشتی پس چرا تحریک میشد و سمت تون می اومد ؟؟!!! قبول کنید ربطی نداره آدم مریض دیگه مریضه کاریش نمیشه کرد

آره ،الانم دو تا بچه پشت بند هم آورد

اوناحرالد نمیشدن بهم؟

چقد گاوبودن پدروپسر

دیگه،قحط بود زن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
برادر شوهرمم دیگه شورشو درآورده بود میدونست من نمیتونم حرفی بزنم چندین وچند بار که تنها بودیم بهم تع ...

تعرض یعنی تجاوز کامل؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ن من کاملا چادری ام اتفاقا ولی چون دیدم ریسم نیتش چیز دیگه اییه راحت پشت پا زدم ب پیشرفتم ،اسی هم وق ...

شما چادر داشتی و  بهت گیر دادن مطمعن باش هر پوشش داشتی بازم همینطور بود ذات آدما عوض نمیشه شما خودتو تو گونی کنی یا لباس باز بپوشی بازم مزاحم میشن

پس تا یه قسمتی ربطی ب حجاب نداره

ادم هرزه و چشم ناپاک نگاه ب پوشش نمیکنه خیلی راحت از روی صدلایه پوشش چیزی رو ک میخواد توی ذهنش تجسم میکنه

لطفا انقدر راحت خودتونو مبرا از و بقیه رو گناهکار جلوه ندین

از شرکت استعفا دادن کاملا دست خودتون بوده اما از اون خونه رفتن اختیارش دست اسی نبوده

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
نه من مقصر نمیدونمش چون آدم تجربه نداره و اینقدر این اتفاق ها تلخه و دردناک که ذهنش نمیتونسته درست ت ...

اره خب اینا مشکلات هشتاد درصد جامعمونه 

ولی ی چیزی داذیم ب اسم استقلال

شما که حجاب داشتی پس چرا تحریک میشد و سمت تون می اومد ؟؟!!! قبول کنید ربطی نداره آدم مریض دیگه مریضه ...

بسیارزیاد لابد زیبا و چهره،فریبنده دارن🤐

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
مرسی از درکت گلم . انشاالله شما هم همیشه خوش باشید 🌺

عزیزم واسه ارامش خودتم شده قفل کنه اینجا سبک نمیشی بدتر بهت حس عذاب وجدان و گناهکار بودن میدن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)