سلام اول از همه بگم بجان مادرم همه حرفام راسته حوصله کارآگاه بازی ندارم امشب دوست داشتم با کسی حرف بزنم از بس تو خودم ریختم داغون شدم. من با شوهرم دوست بودم و ازدواج کردیم همون دوران دوستی برادر شوهرم رو یکبار دیدم و وقتی عقد کردیم هوامو خیلی داشت و همیشه طرف من بود حتی برام کادو هم میخرید اما من هیچ وقت باهاش صمیمی نشدم چون اون مجرد بود از شوهرمم بزرگتر بود معذب بودم و دوست نداشتم اینقد بهم نزدیک بشه همیشه هم گله میکرد که تو کی میخوای بفهمی عضوی از خانواده ما شدی و تعارف و کنار بزاری.
ببخشید میپرسم عزیزم اما مثلا چجوری بگم اون ناحیشو هم حس میکردی رو بدنت؟ یا فقط در حد بوسه ی سریع بود ...
نه اصلا اجازه نمیدادم به اون مرحله برسه اینقد خودمو میزدم ولم میکرد.حالا از لطف خدا بوده یا هرچی برادر شوهرم تا میدید من ناراحتم ولم میکرد حتی بعضی وقتا گریه میکرد میگفت ببخش منو خیلی اذیتت میکنم
عزیزم شما همونی که گفتی کلا مردای خانواده شوهرت چشم ناپاک بودن فک کنم قبلا ماجراتو گفتی درسته؟
نه گلم فقط این عوضی پدر شوهرم کثافت بود
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا همین بوده اگه غیر این بود به قول خودت راهت باز بوده برای خیانت... به حرف کسی اهمییت نده و این قضیه رو همینجا چال. کن و پیش هییییییچکس نگو حتی نزدیکترین ادم زندگیت چون ادما عادت دارن ب قضاوت کردن
ن اگر زن سیاست داشته باشه جوری بازی میکرد ک برادرشوهرش یه سوتی بده جلو شوهرش ن ک هفت سال بهش تعرض بش ...
چی بگم بعضی مردا از خرم خرترن نمونه اش شوهرخودم درسته ما ازاین ماجراها نداشتیم ولی جون به لب شدم تاخونه مستقل بگیره وجداشیم میدید اذیت میشم کلی حرف میشنوم ناراحت میشم ولی به یه ورشم نبود الانم فقط حرص دادناشه تاپیک اخرمو بخون
نمیخوام کاربریم بترکه نمیخوام شفاف بگم. وقتی بهم دست میزد من به شدت پسش میزدم حتی گریه میکردم داد م ...
بعضی مرداباگریه وبیزاری هرچی که بیشتربشه شهوتشون و اصرارشون هم بیشترمیشه. بخاطر همین هست که اینهمه تجاوزو... هست. یعنی گریه ودرد اوناباعث میشه بیشتر احساس قدرتمندی کنن و...
خواهرم 9 سالشه اینو میزارم رو ترس چون بچه اس ولی این خانم بدش نمیومده من تحویل مادرش دادم و هیچوقت ه ...
خب ببخشید ولی شوهرشما خیلی سیرت حیوانی داشته که به بچه ۹ساله نظر داشته،این خانم چاره نداشت،امیدوارم هیچوقت بی چاره نشید،این خانم هی اصرار میکرده ولی خب نمیتونست اول زندگی خونه زندگی رو ول کنه به امون خدا،بعد مادروپدرش نمیگفتن دختر تو تازه عروس شدی چرا نمیمونی خونت همش اینجایی،ایناهم هست منتها ندونسته قضاوت نکنیم خدا خودش ناظره به همه چیز☝️❤️🙏
پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰