2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 406 پست
شوهرم با خواهرم همینکارو کرد این حرفتو نزن سکوت هیچی درست نمیکنه حتی اگه قرار بدتر بشه

خب اگه خواهرت به شما میگفت،بخدا حرفشو قبول نمیکردی،میگفتی شاید خودت چراغ سبز نشون دادی،ولی خب بالاخره ماه پشت ابر نمیمونه،خواهرتم لابد نمیخواسته زندگی شما خراب بشه،الان شما جدا شدی یا هنوز باهمسرت هستی؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
اون لجن و لاشی بوده این نمیتونست همون بار اول فرار کنه ؟؟یه زن حاضره بمیره ولی این چیزا رو تحمل نکنه ...

امان از کارما و تهمت زدن به دیگران....

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدالعنتش کنه اخه ناموس پسرش حالا برادرشوهراسی جوونه خامازاونجا رفتی ؟راحت شدی ازدستش

به درک واصل شدعزیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
این قضیه واس ۷ سال پیش هست .من نمیتونم همه چیو اینجا بگم که بعدش که بغلم میکرد من چیکار میکردم و اون ...

ازون خونه رفتید،دردسرا تموم شد؟

الان ازدواج کرد اون،گوه؟؟؟

رفت وآمد دارید؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
شما مجردی؟؟؟خیلی نپخته نظر میدی!!!!بالا گفتم شاید به هر دلیلی اسی نخواد جدا شه ،باید چیکار کنه ؟؟؟با ...

شماها همین هایی هستید که شعار میدید اگه مرد بگه بالا

چشمت ابروهه جدا شید برید مهریه اجرا بزارید 

بعد تجاوز برادر شوهرتو تحمل کنی چون نمیخای جدا شدی😅😅

خدا شفا بده همه رو

چقد گناه دارن کسایی ک بهشون تجاوز یا تعرض میشه

چون درهرصورت زن مقصره 

اگه جار بزنه میشه بی‌حیا میشه دروغگو

اگه جار نزنه متهم میشه ب اینکه خودتم دوست داشتی 

و ۹۹ درصد این قضاوتا از طرف هم‌جنس خودمونه....

چقد دردناک و ترسناک و غم انگیزه 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
خدانکشتت خب پایان نداشت آخه

😅 هرچی داریم میریم جلوتر تو داری خوشگلتر میشی.ببینیم آخرش چی میشه منم منتظرم بعد قهر چی شد

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

چقدر ذهن بعضیا عاری از هر گونه فکریه که باور ندارن برادر شوهر می‌تونه نظر و چشم بد داشته باشه 

من بواسطه رشتم دیدم طرف برادرش بهش تجاوز کرده و مادرش می‌گفت صداشو در نیار ید آبرومون میره... کجا زندگی میکنید شما که براتون غیر قابل باوره