2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست
لوندی کن😄اسیرت میشن😅

ای بابا من مثل اسب دریایی ضمختم 🤭

البته شوخی کردم منم خاطرخواه زیاد داشتم.یکیش همین چند وقت پیش میخواستم دربستی سوارتاکسی شم راننده ها سرم دعوا داشتن همشون میگفتن مال منه 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
تو اگه برات مهم بود بهت دست درازی نکنه با ۲۲سال سن میرفتی شکایت میکردی ازش فیلمی صدایی ظبط میکردی حت ...

چکار این بنده خدا داری تو 

اخه کی خوشش میاد شوهر داشته باشه برادرشم بمالدش 

تهمت نزنید 

اون لجن و لاشی بوده این چ گناهی داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی چطوری همتون تو نوجوونی با دماغ قمبلی و یه من پشم اینهمه خاطرخواه داشتین؟ولی من نه دماغم بزرگ ب ...

عامل موفقیت ما همون دماغ و پشم بوده وگرنه دختر خوشگل که پره همه جا

همین کوتاه فکر هایی مثل شما بودن من ترجیح دادم سکوت کنم .الهی نسلتون منقرض شه

خب عزیزم. یکم درست می‌گه 

شما میگی چندین بار بهت تعرض کرده چطور سکوت کردی بازم تو‌اون خونه موندی اون اسکول هم‌ فکر کرده تو خوشت میاد باور کن اون تصور کرده تو خودت هم مبخوای جون چندین بار بهت دست درازی کرده بازم موندی اونجا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
🤣🤣🤣🤣 خب بد هم نمیگه مدرک جمع میکردی رسوا میشد و پشتت بودن

مدرک چی مثلا؟؟ اونموقع که بغلم میکرد از کجا فیلمش می‌گرفتم ثابت میکردم این کارو کرده؟؟؟ بعدش چی؟ خون یکی این وسط نمیریخت؟ مزاحم که غریبه نبوده برادر شوهرم بود 

چکار این بنده خدا داری تو اخه کی خوشش میاد شوهر داشته باشه برادرشم بمالدش تهمت نزنید اون لجن و لاشی ...

اون لجن و لاشی بوده این نمیتونست همون بار اول فرار کنه ؟؟

یه زن حاضره بمیره ولی این چیزا رو تحمل نکنه مگر دلیل دیگه ای داشته باشه

وا این چیزا مهمه ؟؟وقتی داره بهت تجاوز میشه باید فرار کنی بری فقط نه اینکه وایسی تحمل کنی

همه میدونن که موقع تجاوز باید فرار کنن

اما نمیشه قضاوت کنین، تو یه شرایطی ممکنه آدم هیچ غلطی نتونه بکنه

خب عزیزم. یکم درست می‌گه شما میگی چندین بار بهت تعرض کرده چطور سکوت کردی بازم تو‌اون خونه موندی اون ...

نه هربار که تعرض میکرد من قهر میکردم خونه بابام میگفتم تا خونه جدا برام نگیری نمیام.خودش میدونست چقد ازش بیزارم 

۲۲ سن کمی است از نظر تو ؟؟؟برو به پلیس بگو‌22 سالمه بهم یه مدت دست درازی میکردن منم آزادی همه چی داش ...

بازم دارین تهمت میزنید.شما که تو شرایط اسی نبودی.شاید اگه اعتراض هم میکرد چون سند و مدرکی نداشت تازه محکومم میشد.اینقدر قاطع نگو اسی گناهکاره