2777
2789
عنوان

میشه الان یه لحظه فکر کنید دختر خودتونم❓️‼️🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست

تصادف کردم پام میلنگه الان دانشگاهم رفته هوا نمیتونم برسونم نامزدم ولم کرد رفت پدرم بیخیال خودخواه فقط خودش میبینه یه خانواده رو مدیریت میکنم باید به همه انگیزه امید بدم از همه اینا مشکل مثانه عصبی گرفتم کم نبود تنبلی تخمدان روزش بعد شدم ۱۰۵ کیلو بعد هیچ جا به خاطر لنگیدن اضافه وزن بهم کار ندادن دایم پولمو خورد بازم بگم؟با همه اینا باز تلاش کردم ده کیلو کم کردم دارم تلاش میکنم بهتر شم با وجود دلتنگی برای اون نامرد بی پولی سختی دارم تلاش میکنم کار پیدا کنم زندگی اینه فکر کردی همه تو پر قو بزرگ میشن نه تلاش کن بجنگ خودت از افسردگی نجات بده برو پیاده رویی اهنگ گوش کن آشپزی کن هر کاری کن فقط برچسب افسردگی نزن برو پیش روانشناس هر کاری که حالت بهتر میکنه فقط جا نزن تو به خودت بدهکاری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اگه میشه

هنوز خیلی به جاهای خوب نرسیدم پس قول بده دعا کنی به چیزای خوب برسم🥺

من ۱۸ سالگیم ازدواج کردم، درسم قوی بود ولی همسر سابقم نذاش برم دانشگاه با اینکه قبول شدم دانشگاه دولتی🤦🏼‍♀️البته به بهانه ی مهاجرت😬 کم کم به همین بهانه کل طلاهام و جهازمو فروخت یماه منو برد ترکیه که از صبح تا شب تو خونه تنهام میذاشت اصلا نمیدونم کجا میرفت😬🤦🏼‍♀️

همش با وعده وعید گولم میزد بعد گفت برگردیم اومدیم ایران گف یمدت بمون خونه بابات من تهران کار دارم و برای همیشه مسکلاتو حل میکنم اونجا فهمیدم باردارم😬 روزای مزخرفی بود مامانم سرطان داشت و درگیرش بودم حتی نتونستم صدامو در بیارم که باردارم افتاده بودم خونریزی باز نمیگفتم هرروز بیمارستان و دکتر و فلان🤦🏼‍♀️ خود به خود بچم سقط شد😞 

شوهر سابقم گمو گور کرده بود خودش رو و یمدت بعد اومد و گفت همه چیزو باخته کجا و چگونشو نتونستم بفهمم و بخاطر این دروغگوییاش و مشکلات دیگه گفتم طلاق هیچ کس حمایتم نکرد من فقط اون موقع ۲۲ سالم بود برگشتم خونه ی خالی پدر شوهر سابقم ولی دیگه زندگی نبود ازش متنفر بودم به علاوه خیانتا و امحرافات جنسیش به اوج رسیده بود دیگه رفتم خونه بابام گفتم قبولم نکنید خود.کشی میکنم یکسال طول کشید بدون هیچ حق و حقوقی جدا شدم و همون حین مادرم فوت شد.... روز های خیلییییی تاریکی بود خیلی سخت، بابام ازدواج مجدد میخواست بکنه و من تنهای تنها با کلی مشکلات بودم

ولی شروع کردم به درس خوندن الان لیسانسمو گرفتم دنبال کارم🥲

ازون طرف با همسرم اشنا شدم، نمیگم ایده اله ولی دلخواه خیلی از دختراست 

الهی شکر از زندگیم خیلی راضیم دعا کن کار خوب پیدا کنم و بچه دار بشم

زندگی هیچ وقت اسون نیست ولی تو قوی باش انشاالله سرنوشتت خیلی خیلی خیلی قشنگ باشه مثل من مزخرف نباشه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
هنوز خیلی به جاهای خوب نرسیدم پس قول بده دعا کنی به چیزای خوب برسم🥺من ۱۸ سالگیم ازدواج کردم، درسم ق ...

الهی دورت بگردم🖤🖤🖤🖤🖤🖤خدا به هر چیزی که میخوای برسونتت چون خیلی سختی کشیدی

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

الهی دورت بگردم🖤🖤🖤🖤🖤🖤خدا به هر چیزی که میخوای برسونتت چون خیلی سختی کشیدی

قربونت عزیزم به همچنین

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم