2777
2789
عنوان

میخوام مادرشوهر آینده مو بندازم طبقه پایین بنظرتون میتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 106 پست
اسی جان اون پسر خیلی صادقانه توضیح داده بهت که بعد از ازدواج همچین‌قراری هست شما اگه سختت میشه قبول ...

خب خودمم بهش فکر کردم که میخوام قبول کنم فقط کافیه براشون حد و مرز بزارم بدون دعوت نمیرم که اوناهم بدون دعوت نیان،دوستم با مادرشوهرش تو یه ساختمونه هفته ای یه بار میره خواهر خودمم از مادرش شوهرش کلی فاصله داره هفته ای ۳ بار میره

من شخصیت بدی ندارم هر جور دلتون میخواد فکرکنید،من حتی دلم نمیخواد نزدیک مادر خودمم باشم دلم میخواد م ...

منم همینم و شوهرم به شدت وابسته هست همه مشکلات ما سر همین وابستگیش به مادرشه حتما پیش مشاور هر دو برید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااااا منم همینا میگم مادر دختر یا پسر هم تنهاس که باشه اخر و عاقبت ما هم همینه مادر اون پسر هم ف ...

مگه قراره تو یک خونه زندگی کنن چقدر دیدگاهتان منفیه خیلیارو دیدم با بچه خودش نمیسازه تو دوطبقه اما برعکسش دیدم عروس و داماد تو اون ساختمون بودن و خیلیم همه راضی بودن چون حریم و حرمتا مشخصه و رعایت میشه

مگه قراره تو یک خونه زندگی کنن چقدر دیدگاهتان منفیه خیلیارو دیدم با بچه خودش نمیسازه تو دوطبقه اما ب ...

۹۹ درصد همینه که من میگم همه روانشناسا هم تاکید دارن که اصلا تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی نکنید حالا اون یه درصد اطرافیان شما بودند 

پس چی؟؟ بعد عقد شاید مجبور بشی بری تو یکی از اتاقهای مادرشوهرت زندگی کنی اصلا اگه وضعش خوبه چرا تا ا ...

نه اگه قول و قرار بزاریم که خونه رو میخره ولی بهش میگم خونه رو بخره

جوابی مگه داری؟؟ فکر کردی هر کی پسر اورد چه گلی به سر عروس زده که عروس بدبخت باید عمرشا تباه کنه به ...

اتفاقا شما جمع کن خودتو معلومه یه عقده ای بدبخت هستی که تا کامنت منو دیدی عقده هاست سر باز کردن 

بدبخت هر کسی هست که اطرافته با این طرز دیدگاهت 

ما اگه در آینده عروسی هم باشه رو سرمون میزاریم 

شما جوری میگی ازخونواده شوهر فاصله باید گرفت انگار نه انگار طرف کلی زحمت میکشه بچه بزرگ میکنه...

اما تنها رها کردن مادر خییلی ستمه...من به عنوان دختر مادرم هم وظایف خودمو میشناسم و از لحاظ عاطفی همیشه پشتیبانشم اصلا هم در آینده نخواهم گذاشت محتاج دست کسی دیگ بشه حتی از لحاط مسکن 

اما یه لحظه با اون مغزت نداشتت فک کن این مادر همین یک بچه رو داشته باشه....

چون شما با قوم شوهر بد تا کردی همه رو به باد قضاوتای  مسخره ت نگیر 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
۹۹ درصد همینه که من میگم همه روانشناسا هم تاکید دارن که اصلا تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی نکن ...

بستگی به توقعات داره اگر از هم توقع نداشته باشن سرزده خونه عروس نرن بدون دعوت عروس ترن مشکلی معمولا پیش نمیاد بستگی به دوطرف داره

خب خودمم بهش فکر کردم که میخوام قبول کنم فقط کافیه براشون حد و مرز بزارم بدون دعوت نمیرم که اوناهم ب ...

اینا همش ربط داره به اینکه پسره چطور رابطه رو مدیریت کنه شما به تنهایی اصلا نمیتونی از پسش بر بیای پس بهتره بجای اینکه بگی حد ومرز رو مشخص میکنم  به رابطتون بیشتر دقت کنی ببین مثلا مادرش اگه ناراحتت کرد پسره چه رفتاری داره مثلا رفتار مادرش رو توجیه میکنه یا حق رو به تو میده و سعی میکنه آرومت کنه کلا خیلی به همه چی توجه کن 

اصلا روی خودت به تنهایی حساب باز نکن چون اگه پسره همراهیت نکنه تهش میشه جنگ ودعوا و اعصاب خوردی 

اتفاقا شما جمع کن خودتو معلومه یه عقده ای بدبخت هستی که تا کامنت منو دیدی عقده هاست سر باز کردن بدبخ ...

ولی مورد من کلی بچه ی دیگه داره فقط بچه کوچیکه خواستگار منه بقیه سر خونه زندگی مستقلشونن

بستگی به توقعات داره اگر از هم توقع نداشته باشن سرزده خونه عروس نرن بدون دعوت عروس ترن مشکلی معمولا ...

ببین همه اینا به مدیریت مرد برمیگرده مردای ما هم که .....!! کلا خانواده شوهر وقتی عروس میاد میخوان مثل خودشون زندگی کنه مثلا خانواده شوهر من شمالین و اهل رفت و امد زیاد منم غیبه و عادت نداشتم  به خدا من ۱۰۰ کیلومتر ازشون دور بودم هر روز با دایی یا عمو یا یکی خونم مهمون بودن چه قدر دخالت تو زندگیم میکردن ، رفت و امدما کنترل میکردن الان ۷۰۰ کیلومتر ازشون دورم به خدا دارم نفس میکشم 

ولی مورد من کلی بچه ی دیگه داره فقط بچه کوچیکه خواستگار منه بقیه سر خونه زندگی مستقلشونن

من در این مورد قضاوتی نمیکنم عزیزم

اگه واقعا نمیتونی بسازی و اذیت میشی جواب مثبت نده خب

با خود پسر مطرح کردی؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اتفاقا شما جمع کن خودتو معلومه یه عقده ای بدبخت هستی که تا کامنت منو دیدی عقده هاست سر باز کردن بدبخ ...

دقیمت منم مادرم با اینکه برادرم هست دلم نمیاد برم جای دیگه هم اینکه هیچ همسایه ای بهتر از پدرو مادر نیست دیدم چقدر مشکلات پیش اومده که مجبور میشی خودت جمع کنی از اون ساختمون بری هم اینکه حس امنیت هیچ جا بیشتر از بودن درکنار پدرو مادر نیست و مادرم اگر خدای نکرده مشکلی براش پیش اومده بالاخره ما بودیم خیلی فرق داره کار ندارم بعضیا دخالت میکنن اما اگر پدرو مادر آدمای خوبین کاری به کار آدم ندا ن دلیلی ندا ه آدم گارد بگیره اما اگر آدمایی هستن که مشکل ایجاد میکنن اون فرق داره آدم طرفشون ببینه میفهمه جزو کدوم دسته هست

ببین همه اینا به مدیریت مرد برمیگرده مردای ما هم که .....!! کلا خانواده شوهر وقتی عروس میاد میخوان م ...

بنظرم کلا خیلی سخته با آدمای جدید خانواده جدید باید آدم سازش داشته باشه،یه خاستگار داشتم ۲۲ سالگیم پدر مادر نداشت اونو رد کردم گفتم چون پدر مادر نداره ولی الان واقعا پشیمونم این خاستگارمم اگه پدر هم داشت خیلی خوب میشد اون موقع من نگران هیچی نبودم 

مادر به خاطر خودش بچه اورده هیچ منتی سر اون بچه نیست تا این تفکرات هم دارید تو روخدا هیچ دختری را بدبخت نکنید عروس هیچ وظیفه ای در قبال مادر شما نداره همینطور که داماد نداره ، به قران قسم من یه بچه دارم زمان پیری میرم سالمندان اما بارم را روی دوش اون بچه وهمیرش نمیگذارم و زندگیش را پر تنش نمیکنم دوست داشت اونجا بهم سر بزنه بس کنید خودخواهی تونا هی مادر پسر ال کرده بل کرده هر کار کرده برا خودش کرده به عروس بدبخت هیچ ربطی نداره که زندگیشا نابود کنه چون فلانی پسر اورده!!

بنظرم کلا خیلی سخته با آدمای جدید خانواده جدید باید آدم سازش داشته باشه،یه خاستگار داشتم ۲۲ سالگیم پ ...

واقعا هم سخته خواهرم بعد ۱۰ سال تونست مستقل بشه الان مادرشوهرش باهاش سرسنگینه اونا هم تو یه خونه بودن راهشونم جدا بود اما کلی اذیت شد باز کسی که مادرش مرده زندگی باهاش راحتتره تا پدر