2777
2789
عنوان

اگه همسرتون به چشمتون زیباس قدرشو بدونین مث من نیستین خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 82 پست

بترس از روزی که بری دنبال یه هیکلی عوضی، اونوقت هر لحظه ی این زندگی و اخلاق شوهرت برات بشه آرزو، قشنگ معلومه قابلیت  شو داری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تازه ی زنو شوهر دیدم با بچشمون بخدا انگار از دل رمانا اومده بودن بیرون قد بلند خوشتیپ خوشگل مردع ...

میدونستی همه جا بماهم همینومیگن ؟ پسرام پتانسیل مدل شدن و دارن و من و شوهرمم عمین اما انقد چشم و زبونا چرخید تا زندگیمون رفت روهوا جدایی اوارگی پرخاشگری بچه افسردگی خودم واویلاشد زندگیمون 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خیلی معذرت میخوام از محضرتون،ولی مثلا میاد میزنه به پشتم بعد میخندهفکر کرده خیلی جذاب و دلبرهبابا ای ...

بعد هر وعده غذایی خرما بخوره ۳ تا .. تخم مرغ هر روز بخوره .. سیب زمینی آبپز .. بهش برس چاق میشه .. ولی دلم سوخت براش کاش جواب مثبت نمی‌دادی ب درخواست ازدواجش حق هر آدمی که شریک زندگیش دوستش داشته باشه . 

میدونستی همه جا بماهم همینومیگن ؟ پسرام پتانسیل مدل شدن و دارن و من و شوهرمم عمین اما انقد چشم و زبو ...

حرز امام جواد یا  سنگ باباقوری  برای چشم زخم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم

۱۷۶۵۸

قدش که خوبه  فقط کمی وزنش کمه که بنظرم اگر چاق بشه که ممکنه دیگه نتونه لاغر شه و شکم میزنه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

اسی من ی همکلاسی داشتم خداشاهده که همه ی‌دخترای دانشگاه عاشقش بودن بچه پولدارو خوشگل

اصلا محل سگ به کسی هم نمیزاشت 

خودمم قیافم خوبه بینیمم عملی اما آرایشی نیستم واسه همین نگاهشم نمیکردم میگفتم این میره با پلنگا😂

باورت میشه حتی اسمشم رویام بود از نوجوونی؟

اومد خواستگاریم‌ترم آخر 

اما سریع جواب رد دادمو واسه همیشه هم درسم تموم شد روز اخر بود

دیگه ندیدمش

چرا جواب رد دادم؟چون از دوستش که مذهبی بود بدم میومد😭

خیلی پشیمونم خیلی

بله پروفایل خودمم  🌱 

اونی که من دوسش داشتمم ریز بود جذابیت ظاهری نداشت خیلی عشقم پاک بود 😓

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
خوش اخلاقهمهربونهدست و دلبازهصداش بالا نمیرهزن دوستهایناشو دیدم فکر کردم خوبه

همینا خیلیم عالیه شما باید قدر همچین مردی رو بدونی

نه اونایی ک شوهراشون قیافه وهیکل دارن اما شخصیتشون صفره

من خودم مجردم اما ازدواج ک کردم همون معمولی باشه ولی انسانیت داشته باشه مرد واقعی باشه کافیه برام

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
۱۷۶اخیرا وزنش کردیم ۵۸ بودبدجور لاغره

اره خیلیییی لاغره. 

ولی دست خودش که نیست. 

شوهرتههه زحمت میکشه براااات چطور انقدر ازش بدت میاد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
حرز امام جواد یا سنگ باباقوری برای چشم زخم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم

دیگه امیدی ندارم ... 😔

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

میدونستی همه جا بماهم همینومیگن ؟ پسرام پتانسیل مدل شدن و دارن و من و شوهرمم عمین اما انقد چشم و زبو ...

ببین هایپر غوغا بودددااااا اما اینا میدرخشیدن

بله پروفایل خودمم  🌱 

آدم وقتی عاشق باشه،اون آدم به نظرش زیباترین میاد.

من معنی این حرف رو نمی‌فهمیدم

اولین بار که دیدمش 

تا الان که ۶ ساله ازدواج کردیم و از اون بار اول ۸ سال گذشته،

بنظرم جذاب‌ترین آدم دنیاست.

اگر فکرت اینه،یعنی عاشق نیستی.