2777
2789
عنوان

عشق سابقم هروقت میخواست قربون صدقه ام بره میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 175 پست
ممنون گلم ، بیشتر از ۷ سال گذشته اما درمان نشدم

اخی خدایا مگه چیکار کرده بود ک ۷ سال خوب نشدی🥲💔🥺

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همون چشمای کثیفش ناموس مردمو دید میزد خیلی چشم چرون بود اخرشم شیشه ای شد البته قضیه برای هفت ساله ...

اووووووو این دیگ اخرش بود خداروشکر ۷ سال گذشته امیدوارم زندگیت نورانی باشه یعد از این فقط خود خدا از سختی هایی ک تو کشیدی خبر داره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اخی خدایا مگه چیکار کرده بود ک ۷ سال خوب نشدی🥲💔🥺

بخاطرش همه جوره پاش واستادم اما تو سخت ترین روزای زندگیم با یه دختره همکلاسی دانشگام ریخت رو هم و به من خیانت کرد و منو تو شهر غریب رها کرد و دختره رو هم انداخت به جون من که همش تو کلاسا بهم تیکه مینداخت

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بخاطرش همه جوره پاش واستادم اما تو سخت ترین روزای زندگیم با یه دختره همکلاسی دانشگام ریخت رو هم و به ...

خدا ازش نگذره ضربه بدی ب قلبت زد امیدوارم بیشتر از این حرفا تقاصشو پس بده عوضی

اووووووو این دیگ اخرش بود خداروشکر ۷ سال گذشته امیدوارم زندگیت نورانی باشه یعد از این فقط خود خدا از ...

قربونت برم عزیزم 

ازدواج کردم بعدش طرف شغلشو دروغ گفت بیکار از آب در اومد بخاطر بی پولیش زد انگشتمو شکوند الان ناقص شده

خدا ازش نگذره ضربه بدی ب قلبت زد امیدوارم بیشتر از این حرفا تقاصشو پس بده عوضی

من داشتم زندگیمو میکردم اومد انقد بهم محبت کرد با قسم و ایه که دوسم داره و عاشقمه اما بعد چند ماه این بلارو تو شهر غریب سرم اورد ، هرچند خدا ضربه خیلی بدتری بهش زد و من یه سال نشده با یکی خیلی بهتر از اون ازدواج کردم و اشک ریختنشو پشیمونیشو به چشم دیدم اما هنوزم ازش نمیگذرم و نفرینش میکنم که قلب و غرور و زندگی منو له کرد و انقد عذابم داد 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

قربونت برم عزیزم ازدواج کردم بعدش طرف شغلشو دروغ گفت بیکار از آب در اومد بخاطر بی پولیش زد انگشتمو ش ...

وااااااااای خدا لعنتش کنههههههه عجب ادم پستی بود اعصابم خورد شدددددد

اختلاف فرهنگی داشتیم و اهل دود و دم بودخانواده هامون هم سطح نبودن و سابقه خیانت تو خانوادشون بود

مگه خیانت ارثیه که سابقه داشت؟

درسته تاثیر میذاره ولی صدردرصد نیست 

اگامااون قسمت دود ودمش مهمه خوبه که جدی گرفتی

من داشتم زندگیمو میکردم اومد انقد بهم محبت کرد با قسم و ایه که دوسم داره و عاشقمه اما بعد چند ماه ای ...

چقدد خوشحال شدم اخدش عاقبت بخیر شدی و اون تقاصشو پس داد بنظرم دیگ‌ازش بگذر و فراموشش کن و تمرکزتو بزار رو زندگی الانت اصلا ارزش نداره

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله