2777
2789
عنوان

عشق سابقم هروقت میخواست قربون صدقه ام بره میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 175 پست
تصادف کرد رود

بمیرم الهی چن وقت باهم بودین ببخشید اگ اذیتت میکنم با سوال پرسیدنم💔💔💔💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پسر ازش دارم و۷ماهه ازدنیارفته!

وای خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقدد دلم گرفتهههه اشکام یهویی ریختن پایین با دیدن پیامت 💔💔💔💔💔💔💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم ب خاطر یکی چندسال عذاب کشیدم.تیکه تیکه آب میشدم و عذاب می‌کشیدم و حالم بده بود چندسال افسردش بود ...

عزیزم چ خوب ک عاقبت بخیر شدی دستت تو سر من انشالله منم چند سال دیگ حس الان تورو داشته باشم🥲😍

بمیرم الهی چن وقت باهم بودین ببخشید اگ اذیتت میکنم با سوال پرسیدنم💔💔💔💔

نه عزیزم دیه سیم طبیعیه مو گریه هام کردمه یسال و خورده ای ینی بت بگم تنها کسی ک واقعا عاشقص بیم هو بی نیگوم ادم من زندگیم نوید ولی با اون بودن حس دیگه ای داش از خطر نمی ترسیدم💔

نه عزیزم دیه سیم طبیعیه مو گریه هام کردمه یسال و خورده ای ینی بت بگم تنها کسی ک واقعا عاشقص بیم هو ب ...

بمیروم سیت خدایا💔💔💔💔💔ادم دیگ هیچوقت ب زندگی قبلی برنمیگرده هیچوقت دیگ از ته دل نمیخنده 💔

کسی که باهاش در ارتباط بودم هم مدام میگفت دردت به جون من، فکرکنم مدل قربون صدقه رفتنشونه اینجوریه😄

اره دوست پسر منم ورد زبونش بود کلا زیاد استفاده میکنیم از این😁مامان بابامم بهم‌میگن

اره دوست پسر منم ورد زبونش بود کلا زیاد استفاده میکنیم از این😁مامان بابامم بهم‌میگن

عه خودتم لری استارتر!!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
بمیروم سیت خدایا💔💔💔💔💔ادم دیگ هیچوقت ب زندگی قبلی برنمیگرده هیچوقت دیگ از ته دل نمیخنده 💔

خدا نکنه رودم.دقیقا با اینکه سنی ندارم د ذوق همچی کور بیده سیم هچی خوشحالم نیکنه تک تک خاطراتس من ذهنمه هیچوقت نترم باور کنم زیر خاکه همیشه منتظرم پیامی بده حوصله هچ کری نارم 💔

عه خودتم لری استارتر!!!!

اره عزیزم منم بختیاریم

اره عزیزم منم بختیاریم

اونا لک بودن کوهدشتی بودن ولی ما ترک ایم،درکل خیلی مهربون و دلسوز و دوست داشتنی هستید

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
خدا نکنه رودم.دقیقا با اینکه سنی ندارم د ذوق همچی کور بیده سیم هچی خوشحالم نیکنه تک تک خاطراتس من ذه ...

درکت اکنم بخدا خیلی سخته ادم وقتی بدونه عمر و جوونی کسی ک عاشق بی سوخته وقتی بدونه دی هیچوقت صداسه نیفهمه دی هیچوقت نیبینس وقتی یاد ارزوهای او ادم ایوفته ک‌چقدد سی زندییس برنامه داشت نابود ابو😭😭😭💔💔💔💔💔کاش خدا وقتی غم اده صبر هم بده ادم چطور تره تحمل کنه ای داغه😭😭😭😭

اونا لک بودن کوهدشتی بودن ولی ما ترک ایم،درکل خیلی مهربون و دلسوز و دوست داشتنی هستید

منم عاشق ترکاهم همیشه بهشون حسودیم میشه🤣کاش ترک بودم وووی

درکت اکنم بخدا خیلی سخته ادم وقتی بدونه عمر و جوونی کسی ک عاشق بی سوخته وقتی بدونه دی هیچوقت صداسه ن ...

فدات بوم رود عا..🙂💔سخته کسین بخای ولی الان زیر گله .کسین اخوی ز غرورت بگذر در صورتی ک بدونی اخوت حسرت نبو سیت دنیا ارزش چ داره تیام