2777
2789
عنوان

نفری یه چرا باحال اضافه کنید👼🏻💕

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 64 پست

چرا جواد خیابانی داریم، جواد بیابانی نداریم. 

چرا قصرشیرین داریم، قصر ترش نداریم، 

چرا به عربستانی‌ها میگیم عرب، به عراقیا نمیگیم عرق. 

چرا هایده داریم، های‌یازده نداریم

چرا سوزن داریم سو مرد نداریم

با حال بود🤣🤣

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا رگ بزنیم میمیریم ولی دست قطع شه نمیمیریم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
مهدیه 🥺؟؟؟؟

مهدیه کیه؟

نه اسم کاربری قبلیم یچیز دیگه بود منو نمیشناسی شما ولی اون دوران من زیاد میدیدمت تو تاپیکا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مهدیه کیه؟نه اسم کاربری قبلیم یچیز دیگه بود منو نمیشناسی شما ولی اون دوران من زیاد میدیدمت تو تاپیکا

رفیق قدیمیم که ب این کاربری علاقه داشت این کره آیا 

خبرت هست که دلتنگ نگاهت شده ام  ؟ باز من بی قرار تو و چشمان خمارت شده ام ؟‌❤🕊 ...https://abzarek.ir/service-p/msg/1998659

چرا عباس قادری صبر کرد یه سال بگذره بعد بیاد بگه پارسال بهار دسته جمعی ، رفته بودیم زیارت

چرا همون فرداش نگفت ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چرا اینقدر اینجا سم نیست اسیده؟

چرا اینجا از دارو وب هم دارکتره

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

چرا جواد خیابانی داریم، جواد بیابانی نداریم. چرا قصرشیرین داریم، قصر ترش نداریم، چرا به عربستانی‌ها ...

اون سومی عالی بود🤣🤣🤣

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

چرا سمبوسه داریم ولی اسیدبوسه نداریم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩