2777
2789
عنوان

شوهر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 41 پست

دوست عزیز تا همین اول زندگی هست برا ی خودت حقوق ماهانه مشخص کن هرماه ارایشگاه وورزش دوسه بار درهفته وهنر اموزی وخرید لباس به فصلش برای خودت حتما الویت زندگیت بزار وبگو بهشون نیاز داری تا روحیه ی بهتری برای زندگی وهمسرداری داشته باشی وگرنه زندگی بی برنامه روزمرگی وکسالت ببار خواهد اورد .تو غذا پختن ومهمون داری کم نزار نه اسراف کن نه خسیس باش .حتما حتما پس انداز داشته باش برای خودت .هرچی تو نخوری اون خرج نیسانش میکنه بهمش با مهربونی واز راهش بفهمون که زن خرج داره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل ازدواج اینطوری نبود که منم ازش پول و این چیزا نمیخواستم ولی بعد ازدواج یهو شوکه شدم

خو اشتباه میکردی باید میسنجیدی 

رستوران بیرون گشتن 

اینارو باید دقت میکردی 

ادم خسیس وقتی ی قرون خرج کنه عصبی میشه 

اینارو توجه میکردی

خو اشتباه میکردی باید میسنجیدی رستوران بیرون گشتن اینارو باید دقت میکردی ادم خسیس وقتی ی قرون خرج کن ...

دوم اینکه حواست ب رابطه مامانش با شوهرت باشه نزار تنها بره خونشون کلا حواست باشه نزار سهم تو ببره بده مامانش 

مامانش گوششو پر میکنه 

این خانومام ی اخلاقی افتاده تو ذهنشون هرچی شدنی طلاق طلاق بگیره ک چی بشه فردا یکی بدتر میاد میگیرتش ...

دقیقا .با سیاست زنانه بهش یاد بده که زن داره وزنم خرج داره .بجنب تا دیر نشده وعادت نکرده 

خو اشتباه میکردی باید میسنجیدی رستوران بیرون گشتن اینارو باید دقت میکردی ادم خسیس وقتی ی قرون خرج کن ...

قبلا سر خریدای عیدی و اینام خسیس بازی در می‌آورد من میگفتم ساید داره مراعات پدر مادرشو میکنه بعد معلوم شد نه کلا زورش میاد یه دختر عمو دارم شوهرش به خسیسی معروف بود ۱۰ سال یه لباسو میموشید ولی پول خرج نمی‌کرد بعد ازدواجشون نمیدونم با چه سیاستی روزانه حداقل ۱۰ تومن خرجشه تو تالار تولد نیگیره آیفون کادو میده شوهرش بهش دانشگاه آزاد میره نمیدونم چه میکنه والا 

دوم اینکه حواست ب رابطه مامانش با شوهرت باشه نزار تنها بره خونشون کلا حواست باشه نزار سهم تو ببره بد ...

بحث مامانش که جدا هر روز سر حرفای اون خونمون دعواست الانم که خانم امر کردن خونه ما نیاین ما ام خونه شما نمی‌آیم مامانش که یه سلیطه تمامه چیکار کنم وقتی میگه نیا نمیتونم که هلک هلک پاشم برم شوهرم تنها میره

بحث مامانش که جدا هر روز سر حرفای اون خونمون دعواست الانم که خانم امر کردن خونه ما نیاین ما ام خونه ...

خو دیگه همون کارو کرده شما نری چقد ساده ایی 

پاشو برو سیاست داشته باش ب شوهرت نگی چون مامانت پرت میکنه باهات میام بگو زشته من نیام اینجوری 

خو تنها میره ک واسش چیز میز بخره ببره🤦

خو دیگه همون کارو کرده شما نری چقد ساده ایی پاشو برو سیاست داشته باش ب شوهرت نگی چون مامانت پرت میکن ...

سر یه موضوع بحثمون شده بود چند روز بعدش من گفتم مامانش راستش اونروز تو جمع اونطوری گفتی بهم ناراحت شدم گفت عروسی قدیم تو سری ام میخوردن صداشون در نمی‌اومد از ایم به بعد لازم نکرده بیاین خونه ما ما ام نمی‌آیم یه نظرت پاشدن و رفتن حماقت محض نیس

قبلا سر خریدای عیدی و اینام خسیس بازی در می‌آورد من میگفتم ساید داره مراعات پدر مادرشو میکنه بعد معل ...

ی مشاوری میگفت اول ازدواج و آشنایی سر هر چیزی کوتاه نیاین چون فقط رفتارهای اون موقع جوابه اگه تو سر هر موضوعی کوتاه بیای میشه عادت واسش اینو مطمئن باش اگه اولین تولدت واست کادو نخرید و توم ناراحت نشدی بدون تا اخرم واست کادو تولد نمیخره ..

سر یه موضوع بحثمون شده بود چند روز بعدش من گفتم مامانش راستش اونروز تو جمع اونطوری گفتی بهم ناراحت ش ...

دیگه خودت میدونی نباید شوهرت تنها بره اونجا 

بره بیاد دعواس همیشه این حرف منو یادت باشه