2777
2789
عنوان

شوهر سمی

330 بازدید | 41 پست

تازه ازدواج کردیم زورش میاد خرج خونه رو بده مثلا برای خریدن یه چیز ساده باید بارها بگم تا گوش کنه حتی اگه هزار تومنم ازش بخوام باید بگه نه منو ضایع کنه بعد قبول کنه 

خودم خانه دارم و ماهانه هم هیچی به من نمی ده که تو کارتم باشه یه چیزم بگم هوس کردم بخر بیار میگه مگه بچه ای😐نیسان داره و درامدشم متوسطه مثلا ماهانه ۳۵ الی ۴۰ تومن با خرج ماشن ولی عوضش همش در حال خرج کردن و خریدن چیزای چرت و پرت برا ماشینه مثلا باند سالمه ها ولی میره الکی عوضش میکنه چیکارش کنم شما بگید دیگه انقد سر یه چیزو خریدن تکرار میکنم که خسته میشم چطوری وادارش کنم زن گرفتی باید خرجشم بدی😮‍💨میگه لازم نیس شام و ناهار همش گوشت و مرغ باشه چیز دیگم بپز یا مثلا میگم شیر بگیر میگه وای تو چقد به خودت میرسی همشم چیزای مفید میخوره😶میگه خونه بابات لاغر بودي الان چاق شدی درحالی که ۳ ماهه ازدواج کردیم و من بعدش حتی وزن کم کردم 

وای دیگه دارم دیوونه میشم خونه بابام این چیزارو نداشتیم ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوران آشنایی یا نامزدی یا عقد این رفتارو نداشت؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

🤣🤣🤣🤣خدا نکشتش وزن چی میگه این وسط

بگو زن خرج داره والا اون خرجایی ک میکردم ی درصدشو اینجا نمیکنم

قبل زن گرفتن باید فکرشو میکردی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

35 حقوق با خرج ماشین میگیم 25 میمونه براتون اصلا بازم خوبه .هر جور شده بگو ماهی فلان قدر به حسابت بزنه 

کم خرج نکن اکه واقعا قسطی ندارید که تحت فشار قرار بگیرید تا بدونه زندگی مجردی نیس و خرج داری