2777
2789
عنوان

داشتم طلاق میگرفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 29 پست
دلیل اینکه میخواستی طلاق بگیری چی بود؟ چن وقته نامزدی

1 ماهه عقدیم 

بهم خیلی سخت گرفته بود و فکر کردم بد دله یا بیماری داره رفتیم روانشناس گفت بیماری نداره بهش یه فرصت بده اما بازم میترسیدم برای همین شرط و شروط گذاشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب که قبول کرده حق طلاقو بده مهریت زیاده؟

اره میخواد خیالم راحت شه چون دیدن خیلی ترسیدم 

نه معمولی مهریم

امروز نامزدم میگفت تو میگفتی طلاق میخپام اما من دوست دارم طلاقت نمیدادم که

اره میخواد خیالم راحت شه چون دیدن خیلی ترسیدم نه معمولی مهریمامروز نامزدم میگفت تو میگفتی طلاق میخپا ...

بچسب بهش که مرد زندگیه👌

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
یعنی میخوای بگی دعاتون کرده بودن یا الان براتون دعا گرفتن؟

نه دعا نکردن 

چشم زخم بود یه بنده خدایی گفت فلان آیه و سوره رو بخونید منم براتون میخونم و از فرداش من خیلی بهتر شدم ذیگه حس تنفر و حال بده رفته بود 

عررررراین چه اسمیه گذاشتی خخدلیل تصمیمت برای جدایی چی بود؟

😂😂😂

بد دلی ث سختگیری فکر کردم بیماری داره رفتیم روانشناس گفت نه نداره کلی ازش تست گرفت گفت مشکلی نداره یه فرصت دیگه بده بهش

نمیخوام دل سردت کنم ولی بعید میدونم نامزدت درست بشه 

اخلاق بد زیاد داره 

تاپیکای قبلیتو خوندم 

اینکه شکاکه وای خیییلی اذیت میکنه 

ایشالا که من اشتباه فکر میکنم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
اینطور که میگی بخیر گذشت خدا رو شکر ولی اگه میخایی خوشبخت بشی سعی کن یکم تو زندگیت انعطاف پذیر تر بش ...

منم نبودم یکم بد اذیتم کرد

میگفت تو دروغگویی بهت اعتماد ندارم. مبگفت کن ملاک هامو به مامانم گفتم اون تو رو تایید کرد چمیدونستم اینطوری یا میگفت باید مراقب پوششت باشم آبرومون نبری 

خیلی بهم سخت میگرفت

نمیخوام دل سردت کنم ولی بعید میدونم نامزدت درست بشه اخلاق بد زیاد داره تاپیکای قبلیتو خوندم اینکه شک ...

خودمم هنور میترسم این حقارو محضری ازش میگیرم قرار شد بیشتر هم نامزدم بمونیم 

منم نبودم یکم بد اذیتم کردمیگفت تو دروغگویی بهت اعتماد ندارم. مبگفت کن ملاک هامو به مامانم گفتم اون ...

درست 

کلی عرض کردم 

حالا هم بد نشد برات 

بعضی وقتا یه زهر چشم گرفتن و امتیاز گرفتن لازمه 

🧔اقا هستم
درست کلی عرض کردم حالا هم بد نشد برات بعضی وقتا یه زهر چشم گرفتن و امتیاز گرفتن لازمه

اره واقعا چون ما خیلی بهشون سخا نگرفتیم و لازم بود یکم حساب کار دستشون بیاد 

بابام بهشون گفت حتی دو تا بچه هم داشته باشین ببینم دخترمو اذیت کردین و اشکاشو در آوردین میام برش می‌گردونم

اره واقعا چون ما خیلی بهشون سخا نگرفتیم و لازم بود یکم حساب کار دستشون بیاد بابام بهشون گفت حتی دو ت ...

خوب گفته 

ولی کلی عرض کنم ،

بنای زندگیتو روی خط و نشون نزار 

انشاع الله که خدا برات خوش بخواد و صلاحتو رقم بزنه🙏🤲

🧔اقا هستم
خوب گفته ولی کلی عرض کنم ، بنای زندگیتو روی خط و نشون نزار انشاع الله که خدا برات خوش بخواد و صلاحتو ...

بله درست میگین خیلی ممنونم.چون میخوام برم راه دور زندگی کنم 8 سال هم از نامزدم کوچیکتره با این سختگیری چشمم ترسیده بود کلا 

ولی در کل راست میگن ازدواج تو سن کم خوب نیست

انشالله و همینطور برای شما