از ۱۴ ۱۵ سالگبم تا الان ک ۱۹ سالمه همش زجر کشیدم پدرم معتاد شد و زندگیمون خراب شد طوری که الان تو خونمون پدر مادر بی درکم همش جنگ اعصاب دارن منم قبلا درس خون بودم بخاطر مشکلات دیگه دل از درس بریدم و ضعیف شدم پسرداییم بهم پیشنهاد دوستی داد منم فک کردم ادمه برا فرار از خانواده لجنم رفتم با اون دوست شدم اونم ب بدترین شکل ممکن شکوند منو الان یه پشت کنکدری بدبخ با یه خانواده نفهم و داغونم شکست عشقیم خوردم تازه نمیدونم تا کی قزاره انقد بدبختی بیارمممم😭
تا وقتی که افسار سرنوشتتو تو دستای خودت بگیری . الان میتونی تغییرش بدی اگه بخوای
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!