2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 671 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا بین من و دو تا داداشم به نسبت مساوی تقسیم کرده انشالله سایه اش صد سال بالا سرمون باشه. همون اول هم رک گفت گه خوریش به کسی نیومده در نتیجه کسی جرات اعتراض نداشت. 

همتا اسم خـودمه♥

پدربزرگم برابر داد🫶🏽

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

خوب من ۳تا دختر دارم ۱دونه پسر به نظرتون برابر ارث بدم حق پسرم ضایع نمیشه؟؟؟

پسرم ۱۶ سالشه تا الان خیلی کمک دستم بوده برعکس دختراا تا الان هیچ کاری نکردن برام فوقش یه ظرف بشورن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بابام خدا رحمتش کنه به ما ارثیه  کمتر داد ولی  داداشام همیشه برابر بهمون میدن مثلا گردو بادام و....ده کیلو به من بدن ده کیلو هم به خودشون همیشه مساوی تقسیم میکنن بدون اینکه ما چیزی بگیم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بعضیا آره

ولی اکثرا اینکارو نمیکنن

مادربزرگ عوضی من که خودش پسراشو شیر کرد که سهم خواهراتونو ندید و ازشون امضا بگیرید که ببخشن

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

من که از ارث پدری هیچ خیری ندیدم 

یه خونه باغ بود داداش بزرگم به خواهرا نداد 

دوباره دو دنگ سهم مادرم از باغ بود بهمون نداد گفت چون من روز سومش قیمه دادم 

وقتی میرم وطنم عزا میگیرم که حتی یه تیکه زمین ندارم 

والا ما که از بچگی پدر و مادر بین من و برادرام فرق گذاشتن و چند برابر واسه اونا خرج کردن حالا بعد صد و بیست سال معلومه که همه رو برادرا و عروسا میخورن

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد