2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 687 پست

ما کلا رسممونه ارث برابر

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اگر حکم اسلام رو قبول دارید ، نباید دنبال ارث مساوی بود ، شاید به مزاق ما خوش نیاد ، بریم از پیش خود ...

چرا فقط ما زنها باید همیشه ارزشمون پائنتر از مردا باشه؟

چرا مرد باشه همیشه جنس برتر باشه و زن باید مطیع فرمانبردارش باسه این کجاش خوبه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالاخوبه شماها وارین رو ارث برابر بحث میکنین من خانواده خودم کلا حاضر نیستن چیزی به من و خواهرام بدن فقطططط پسر ببره انشالله۱۲۰ساله باشن!خانواده همسرمم که دختر ندارن پیشاپیش خونه مغازش پدرشون زد بنام پسر بزرگه مادرشم خونش و هرچی داره داده به پسر کوچیکه شوهر منم بوقه این وسط 

مامان من بهم وصیت کرده که دور از جونش، به من و داداشم ارث برابر باید برسهاما من راضی نیستم و قبول نخ ...

بابای منم گفته نجمه و داداش خم سنگ هم باید ببرن

ولی منم از عشق داداشم راضی نیستم دوست دارم اوت بیشتر ببره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
انصاف نیست باید دوبرابر به پسر بدن، شاید خودمم باشم ناراحت بشم ولی خب منطقی باشید همیشه نه احساسی

زنی که شوهرش مرده چطور!؟؟ 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من که اصلا برام مهم نیست.همیشه از خدا خواستم اونقدر بهم بده که ارثیمو وقف خیرات کنم

بحث تبعیض هست فکرکن پدرت هیچی بهت نده در حالی که احتیاج داری و همه را بده به برادرت یعنی هیچوقت دوست نداشته