2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 451 پست
چقدر بعضی ها کم خرد و کم هوش هستن یعنی آدم باید خودش رو بکشه و ده صفحه توضیح بده با زبان ملایم بلکه ...

خشک مغز هستن دیگه از وقت و اعصابت  برای اینا هزینه نکن تناقض هم زیاد درشون دیده میشه مثلا همینجا یه نفر خیلی سفت و سخت و بی انعطاف داره دم از دین میزنه ولی در عین حال عکس زن بی حجاب میزاره پروفایلش!

خوب از اون طرف مرد باید خرج زندگی زن و بچه اش رو بده اون خانم اگه به پول نیاز داره بره کار کنه ! ارث ...

هیچ الزام قانونی وجود نداره که مرد رو موظف به خرج کردن سهم ارثش برای زن و بچه ش بکنه. مرد می‌تونه با اون سهم هرکاری دوست داره بکنه می‌تونه آتیشش بزنه می تونه بره باهاش یه زن دیگه بگیره و......  و زن و بچه هم از لحاظ قانونی حق طلب سهم ارث مرد رو ندارن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوست دارم به برادرم ۳ برابر منو آبجیام برسه 

شایدم اصلا نگرفتم و دادم ارثمو ب داداشم 

البته ایشالا ک همیشه پدرو مادرم سلامت باشن

چون داداشم خیلیی زحمت میکشه برا پدر و مادرم

فقط ب فکر اوناس یه جر و بحثی پیش بیاد تو خونمون داداشم دیوونه میشه حقشه همه چیز ب اون برسه

ولی تو بعضی خونه ها دختر از پسر بیشتر زحمت میکشه 

مادرشوهرم خیلی اصرار داشت اینکارو بکنن ولی پدرشوهرم نکرد و صد البته بی عدالتی بود کل دردسرشون با شوهرمه از بچگیش کار کرده پدرش اعتیاد داشته خرج خانوادشو داده پدر بزرگش پولدار بود الانم پدرش هرچی داره از صدقه سر اون و شوهرمه خواهرشوهرم تنها کاری که میکنه اینه سر هر مناسبتی ب بهانه اینکه یدونه دخترم توقع کادوهای گرونو اینا داره بدون اینکه در نظر بگیره خانواده پولشو نمیدن برادرش میده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بهتره بری در دینت تحقیق کنی تا به جوابت برسی از نظر من هر چیزی که خدا گفته حکمتی داخلشه و درسته

اتغاقا من کلی تخقیق کردم و یه چیزایی برام خیلی عجیب و غیر قابل هضم بود که الان تو این قرن اصلا قابل پذیرش نیست کلا بیشترش برای همون اعراب وحشی ۱۴۰۰سال پیش بوده

اگر حکم اسلام رو قبول دارید ، نباید دنبال ارث مساوی بود ، شاید به مزاق ما خوش نیاد ، بریم از پیش خودمون بگیم نعوذ بالله خدا نمیفهمه ما میفهمیم ارث رو مساوی تقسیم کنیم 

من هم قبول ندارم ، الان خانواده هایی رو مشناسم که تمام اموال رو زدن به نام پسرا ، این هم درست نیست ، از نظر من مسلمون هر چی حکمه اسلامه 

آره هممون برابر میدیم.

البته  ما مسیحی هستیم .

مسلمونای اطرافم ندیدم ک برابر بدن.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله برابر نبوده پدر شوهر خواهرم هر چی داشت داد به دو تا دختراش ، فقط بین دختراش یکم فرق گذاشت به دختر کوچیکه چون خیلی هاپارتی بود بیشتر داد ،کارها وحمالی هاش رو داده به شوهر خواهرم 😄یعنی پسرش 🤐

انصاف نیست باید دوبرابر به پسر بدن، شاید خودمم باشم ناراحت بشم ولی خب منطقی باشید همیشه نه احساسی

چرا انصاف نباشه

خیلیم خوبه دم همچین پدر و مادرایی گرم

فقط عروسا با این نوع ارث تقسیم کردن مشکل دارن

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.