2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 399 پست
خب این نظر شماست شما میتونی ارثتو اینطوری تقسیم کنیما یجور دیگه فکر میکنیم

ببین اسی منم دخترم و قلبا دوست دارم ارث بطور مساوی تقسیم بشه ولی شما اگر درباره فلسفه ارث مطالعه کنی و دلایل عقلی و نقلی و روانشناسانه رو بخونی،قطعا از روی دل و احساس این نظر رو نمیدی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم یه خونه دوطبقه مرکز استانمون داره شوهرشم مرده.کفته این خونه مساوی تقسیم بشه بین بچه هام اما در حال حاضر کل خونه به اسم خواهر شوهرم هست.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

مادرشوهرم یه خونه دوطبقه مرکز استانمون داره شوهرشم مرده.کفته این خونه مساوی تقسیم بشه بین بچه هام ام ...

زبونی بدرد نمیخوره 

باید ثبتی کنه

منم با زبون بدبخت شدیم 

ن بابام ارث گیرش اومد

حالا هم ن شوهرم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
زبونی بدرد نمیخوره باید ثبتی کنهمنم با زبون بدبخت شدیم ن بابام ارث گیرش اومدحالا هم ن شوهرم

میگم که فعلا کل خونه به اسم خواهر شوهرم هست حالا دیگه اگه منصف باشه بعدها خودش برابر تقسیم میکنه 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

ببین اسی منم دخترم و قلبا دوست دارم ارث بطور مساوی تقسیم بشه ولی شما اگر درباره فلسفه ارث مطالعه کنی ...

دلایل عقلی و نقلی و روانشناسانه همون نان آور بودن مرد؟ 

پس خانوم چی ؟ باید دستش همیشه جلو همسرش دراز باشه بهد مرگ شوهر زن سهم یک هشتم میبره یعنی از پسر کمتر . در اون صورت زن بی پناه باید کجا اواره بشه؟

خدایا شکرت❤

پدر من هم گفته نصف بشه بینتون 

ولی خودم قبول نکردم 

پدرم و برادرم خیلی برای من زحمت کشیدن چه مالی چه جانی ! 

الهی که خیر از اموالش ببینه بابام 

اما هروقتی که خدایی نکزده زبونم لال قرار بود چیزی به ما برسه، من گفتم فقط خونه پدریم با لوازمش رو میخوام

تنها چیزی که از پدر و مادرم برام مهمه خونه‌ای هست که عمرشون رو توش میگذرونن

باقی هرچی هست فدای یک تار موی برادرم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

والا شوهرمن تک پسره همه گرفتاریای خانوادش گردن شوهرمه همش از کار خودش خسته میاد میره پی کار باباش

خواهراش دست ب سیاهو سفید نمیزنن هیچکاری تو خونه انجام نمیدن انصاف نیست ارث برابر تقسیم بشه.اگر اونام مث شوهرم بودن حق داشتن