2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 477 پست
عزیزم منم که اون بالا به شما گفتم قانون هم به والدین اجازه داده هر حور که دوست دارن تقسیم کنند و به ...

بله صیغه پذیرفته هست و از روابط نامشروع خیلی بهتره... ریپ نزنید دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس فقط قدقد میکنه در این مواقع چون کسی به حرفش تره هم خورد نمیکنه

چه عروس بکه چه نگه طبق قانون تقسیم میشن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه من چند بار تو تاپیک هامم گفتم اینهمه میگن مردم پسر دوسان چون زیادی خرج دختر میکنن ولی موقع پسر خو ...

واقعااا تبعیض بده 

شما حق داری

گفتم واقعا خانواده به خانواده فرق داره

حالا یه سریا غمخوار وهمه کارشون دختره تهش ارثم نصف میبره 

من نامردی قانون رو از جهت دیگه ای گفتم ک اشتباه متوجه شدیدخانمی که ریپلایشون کردم گفتن ک به نوه ها ه ...

بله حق با شماست،  و قطعا رضایت خدا پشت این تقسیم هست ، قوانین برای اداره ی جامعه اس و مودت برای زندگی بهتره

ب نظرم ی جوری گفتن قگانین رو در دین که برای ایندگان هم مناسب هست، بعدشم دختر از خانوادش یک سهم میبره ...

اگر داماد یا عروس پدر فقیر داشتن و هیچی نرسه چی ؟جبران اون نابرابری میشه؟

بله صیغه پذیرفته هست و از روابط نامشروع خیلی بهتره... ریپ نزنید دیگه

یعنی شما حاضرید الان شماره پدر یا همسرتون رو به من بدید و من با خانمی اشناشون کنم و این خانم رو صیغه کنن؟ تصور هم کنید عدالت رو بین شما و اون خانم رعایت میکنن

اگر قراره کامل باشک هم باید از خانواده خودمون کامل باشیم هم شوهرمون کامل بگیره اگر قراره نصف باشیم ب ...

برای من به عنوان یک زن، مهمه که در ارث، مثل یک انسان دیده بشم و جنسیتم در میزان ارث گرفتنم اثر گذار نباسه.

حتی اگر به ضررم باشه. 

باید این قانون تبعیض امیز ارث گرفتن نصفه دختر، برداشته بشه، به هر قیمتی.

خب مواقعی که دختر بیشتر زحمت میکشه پسر نصف ببره موافقید؟شرایط شما قابل درکه

اون که مونده وجدان خودشون خواهر شوهرم دستور داد برا مادرشون پرستار بگیرن و همه بچه‌ها هم بذارن پرستار گرفتن و همه هزینه افتاد گردن پسرا  یعنی اونقدر شوهرم برا خانوادش خرج کرده یک هزار مش برا من خرج نکرده من تمام عمرم یه گوشی برام خریده دیگه هیچی  اونوقت خواهر شوهرم می‌گه پول گندم نصف نصف باور می کنی ما اولین میوه نوبرانه روخونه مادر شوهرم می خوریم تا ارزون نشه خودمون نمی خریم  تمام وسایلش نوکردن  خونش ۲۴ ساعت مهمونه این همه خرج می‌شه همشم دخترا اونجان بعد برابر هم برن زور داره به خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اون که مونده وجدان خودشون خواهر شوهرم دستور داد برا مادرشون پرستار بگیرن و همه بچه‌ها هم بذارن پرستا ...

عزیزم شرایطا فرق داره واقعا 

من به شما حق میدم 

اما در حالت کلی این قانون درست نیست