2777
2789
عنوان

حس میکنم زن خوبی برای همسرم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عزیزم روانشناس برای مشکلات روحیهشما حال جسمیتون بد باشه میگید نمیرم دکتر چون نمیخوام خوومو درگیر ...

نه شما من درست منظورم رو نرسوندم، چند جلسه تراپی رفتم قبلا ولی نمیدونم چرا حس میکنم این جلسات برای لاپوشونی کردنه اون چیزیه که داره روحتو میخوره وگرنه چه چیزی میتونه گذشته رو از ذهن من خارج کنه یا پاک کنه،نمیدونم منظورم رو درست میرسونم یانه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
قطعا ریشه داره علت این حال.تا دلیلش رو پیدا نکنی نمیتونی درمانش کنی.ناخودآگاهت از چیزی در رنجه.

دقیقا من از گذشته و سختی هاش یه لحظه در امان نیستم با اینه الان حال و اوضاعم خوب شده اما همش اون روزا جلوی چشمامه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
نه شما من درست منظورم رو نرسوندم، چند جلسه تراپی رفتم قبلا ولی نمیدونم چرا حس میکنم این جلسات برای ل ...

خب شاید روانشناس خوبی انتخاب نکردی یا شاید زود از حلسات تراپیت ناامید شدی 

ولی روانشناسی و حلسات تراپی چیزی رو از ذهن شما پاک نمیکنه بلکه اول میاد مشکل رو براتون شفاف میکنه یعنی میاد براتون روشن میکنه این احساس شما غمه رنجه عذاب وجدان یا هرچیز دیگه ای هست بعد میاد دلیل این مشکل رو پیدا میکنه یعنی اگه مشکل شما احساس ناکافی بودن با غمه چرا و چه چیزی باعثش شده و از این مرحله به بعد درمان شروع میشه

دقیقا من از گذشته و سختی هاش یه لحظه در امان نیستم با اینه الان حال و اوضاعم خوب شده اما همش اون روز ...

من شخصأ اگه بخوام به گذشته فکر کنم باید الان خودمو آتیش بزنم. ولی میدونی از یجایی بعد چی‌گفتم؟ ( الان شرایطم خیلی فرق کرده و بهتره) 

گفتم اون دورانم اون جوری گذشت دیگه نمیتونم بازم قربانی و فدای اون روزا باشم. باید از بقیه عمرم حتی شده کوتاه استفادمو ببرم. حقمو بگیرم. باید ازش عبور کنی عزیزم. 

اون اتفاقات دیگه تغییر نمیکنن و همونجا هستن. 

خودت رو از دست نده