2777
2789
عنوان

مامانای بچه های سه چهارساله بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متولد۱۴۰۰ منم قبل خواب میبرم ولی هوا سرد شده خودمم دم صبح حس میکنم یه بارم خودشو خیس کرد

ببخشید کدوم ماه 

بخاطر فد وزنش میگم دختر منم متولد ۱۴۰۰ هر کی میبینه میگه کوچولو‌موندع برا همین میپرسم دختره یا پسر.

دختر منم ۱ ساله از پوشک‌گرفتمش دوبار شب خیس کرده  بدش نه دیروزم ساعت ۶ صب خودش بیدارم کرد ببرمش دسشویی

پسر من 3 سالشه شب قبل خواب میبرمش صبحم ساعت 10/5 ،۱۱ بیدار میشه اونوقت میبرمش کلا از 6 ماهگی دیگه تو ...

۶ ماهگی 😲😲

مگه کی از پوشک گرفتیش ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
پسر من 3 سالشه شب قبل خواب میبرمش صبحم ساعت 10/5 ،۱۱ بیدار میشه اونوقت میبرمش کلا از 6 ماهگی دیگه تو ...

منم از سن گم تو خواب جیش نمیکرد ولی چند وقت پیش یه بار حس کردم جیش کرده نه که کامل خیس بشه فقط بو گرفته بود لباسش، سر اون میبرم از یه طرف کمردردم بدتر شده ازون طرف میترسم خوب نباشه این کارم بدعادت بشه

ببخشید کدوم ماه بخاطر فد وزنش میگم دختر منم متولد ۱۴۰۰ هر کی میبینه میگه کوچولو‌موندع برا همین میپرس ...

شهریور پسره قد و وزنش چقدره مگه؟ دخترا یکم ظریف تر هستن کلا

خانما دختر من دیگه داره ۴ ساله میشه، وقتی دو سال و نیم بود از پوشک روز گرفتمش اما همچنان شبا پوشکش میکنم. خیلی آب میخوره، شبا قبل از خواب هی میگه آب بده بهم . بعضی وقتا دو‌تا لیوان میخوره و پوشکش هم همیشه خیسه. هر چی باهاش صحبت میکنم که بزرگ شدی من و بیدار کن تا ببرمت دستشویی قبول نمیکنه و خوابش هم به شدت سنگینه. راه کاری دارید؟

خب پس دیگه اَخ و پیف نداره که 😊

اخه مگه فاصله دسشویی تا اتاق چقده که ادم بخواد صندلی بگیره بذاره تازه نمیشه  نشوره که بد جیش بچه رو‌برا اون گفتم اخ پیف نکردم وگرنه ک ون  و گوه بچه هم‌شستم جیشش هم شستم 

آره عزیزم هردوتا پسرم از 6 ماهگی شایدم زودتر شبا پوشکشون نکردم جاشونم خیس نمیکردن ولی 2 سالگی از پوش ...

چه عجیب

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻