2777
2789
هندونه با پنیرم میگن خوبه 😑

تا حالا تست نکردم ولی احتمالا یه روزی اونم تست میکنم.یا مثلا من همسرم نیمرو و گوشت کوبیده رو با برنج میخوره😖هنوز نتونستم اینو هم هضم کنم و امتحانش کنم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
تا حالا تست نکردم ولی احتمالا یه روزی اونم تست میکنم.یا مثلا من همسرم نیمرو و گوشت کوبیده رو با برنج ...

وای احساس میکنم بعدش ادم دل درد میگیره😂

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362405908]وای احساس میکنم بعدش ادم دل درد میگیره😂[/QUOTE

حالت تهوع پیگیری...یه بار بزور یه قاشق نیمرو و برنج داد بهم،باور کن تا شب حالت تهوع داشتم...ناگفته نماند خانواده همسرم اینا همه چی رو با برنج میخورن:کتلت،کوکو،خوراک لوبیا سبز ...

[QUOTE=362405908]وای احساس میکنم بعدش ادم دل درد میگیره😂[/QUOTEحالت تهوع پیگیری...یه بار بزور یه قا ...

خب دیگه برای همونه معدش عادت کرده از بچگی 😆😂

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
خب دیگه برای همونه معدش عادت کرده از بچگی 😆😂

جالب اونجاست لوبیا پلو رو که همه اینجوری میخورن،اونا خورشتی ش میکنن و میخورن😤

گاهی نمک گاهی شکر میریزم😁

بستگی داره اگر حس کنم قندم پایینه شکر میریزم معمولا صبحها اینطوریم شکر میریزم  اما اگر برای عصرونه بخوام بخورم نمک میریزم

حالا ادامه داره🤪

گاهی اولش رو شکر نمیزنم یه خورده میخورم بعدش شکر میریزم😂 آره داش ما با همه فرق داریم😎

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست