2777
2789
عنوان

خانوما نی نی سایت تاثیری گزاشته رو زندگیتون ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اگه بی شوهرم نکنه خیلی خوبه.

گاهی وقتها که مثلا نصفه شب اینجا کامنت میزارم شوهرم که تو خواب مثلا میخاد برگرده اونور بخوابه میگه بخاب خانم جان، خداییش کی الان بیداره که داری باهاش چت میکنی، کار و زندگی ندارن دوستات که ساعت ۳ نصفه شب بیدارن و چت میکنن😂😂.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اینجا نه تاثیری روم نداشته ولی دیروز مهمون داشتم اون خانوم با کاراش حرفهاش خیلی روم تاثیر داشت کلا زندگیمو الان بیشتر دوست دارم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

کمی شکاک شدم اما نه اونقد که رو زندگیم تاثیر بذاره

ولی اینجا درسته بعضی تاپیک دروغ میزنن اما از خیلیا خیلی چیزا یاد گرفتم 

گاهی ام فهمیدم بعضیا در عین حالی که امضا یا تاپیک هاشون چقدر میتونه نمای خوبی از شخصیتشون باشه ولی در واقعیت در موقعیتش اون روی واقعی خودشونو نشون میدن و برعکس نمایی هستن که میخوان نشونش بدن و بعد فکر میکنم دنیا چه آدمایی رو تحمل میکنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

😅خیانت رو خیلی دور میدیدم ، نبود دوربرم. ولی وارد خونوادمون شده. انگار کشیدمش نزدیکتر. زیادم بقیه ن ...

پس تا لب مرز آمده....😂😂😂

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
واقعا شوهراتون نمی بیینن تو گوشی کجا ها میرید؟😂😂

نه خب آدمی نیست سرک بکشه تو گوشیم ولی خب اینجا درددل کردم تاپیک زدم دلم نمیخواد حریم خصوصی مو بشکنه😁 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا عزیزم خوبه که هر وقت نیاز داشته باشی استرس نداری که چکار کنم

نمیدونم ازبچگی تاحالا پسنداز نکردم  نمیتونم اصن 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

از کدوم برنامه برا خرید طلا استفاده میکنی

من راستش  ازهیچ برنامه  من میرم طلا فروش  آشنامون  میخرم  سکه پارسیان   بعد جمع میشه  میبرم به خودش میدم با طلای زینتی عوض میکنم 

نمیدونم ازبچگی تاحالا پسنداز نکردم نمیتونم اصن

مجردی  یا متاهل   البته  من چون دوتا بچه بزرگ  ۲۴  و۱۷ ساله دارم  باید براشون پس انداز بکنم  وگرنه خدای نکرده  اگه احتیاج داشتن ونتونم  کمکشون  کنم  شرمنده شون نشم  

کلا از وقتی دنیای مجازی اومده تو زنگیامون فهمیدم

چقدر آداما می تونن بی منطق باشن،چقدر آدما با هم متفاوتن

چقدر یه سریا دنبال حاشیه ان و سرشون درد میکنه برا دعوا یا شکستن دل بقیه

فقط میدونم خیلی وابسته شدم مامانم میگه بیا صبحونه بخور اون لامصبو ول کن بیا ناهار بخور آخرم فشم میده ...

ووواااییی چقدر مامانامون شبیه همن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مجردی یا متاهل البته من چون دوتا بچه بزرگ ۲۴ و۱۷ ساله دارم باید براشون پس انداز بکنم وگرنه خ ...

منم دوتابچه دارم من واسه پولایی ک دراینده ب دستم میرسه هم لیست خرید نوشتم تااین حدولخرجم

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎