2777
2789
عنوان

گچساران یاسوج کسی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 132 پست
چه طرز صحبت کردن ه.نفت ملی ه.پس مردم شمال بگن کسی اینجا نیاد جنگل واسه ماست.مردم مشهد بگن کسی زیارت ...

اوه اوه شما از کجا رو خوندی شما کجایی هستی گلم اگه به شهرت توهین بشه چیزی نمیگی هیچ چیز رو دستاویز نمیکنی که ازش دفاع کنی الان اگه شمال سرمایش از جنگلش ودریا لااقل مردمش درکنار این دریا و جنگل دارن ندن میخورن همنطور مشهد دارن از کنار حرم صدها مدل کسب وکار راه انداختن ولی مناطق نفت وگاز چی بغیر از گرما و انواع اقسام بیماریها چی عاید مردمش شده جز فقر بطوری که ایشون بخودشون اجازه میدن اینجور حرف بزنن

اوه اوه شما از کجا رو خوندی شما کجایی هستی گلم اگه به شهرت توهین بشه چیزی نمیگی هیچ چیز رو دستاویز ن ...

والله تا اونجا همه استخدامی ها رو میبینیم بومی بودن شرط اوله و از نفت و گاز و سرمایه که میگید حداقل چند نفری هم سر کار رفتند.

اینکه اون خانم چی گفته واسه من مهم نیست. اینکه شما مردم بقیه شهرها رو نفرین کردید چون مثلا سهم نفت بهشون میرسه واسم عجب بود. شما هم برو با نفت حمام کن .والله.

این طرز صحبت کردن با هموطنان دفاع از شهر و استان ت رو نمیدونم. عرق ملی و حمایت از خاک کشور فقط جوابه بقیه میشه تعصبات قومی که جالب نیست.

موفق باشید هموطن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گارد نگرفتم دوست عزیزماشاالله همه مردم ایران شدن ناراضی. همه میگن دیگری حقم رو خورده.این خانم هم نفر ...

والا هیچ کس نفرین نکرد شما چرا بهت برمیخوره مگه پول نفت و گاز رو شما میخوری که ایجور بهت برمیخوره

والله تا اونجا همه استخدامی ها رو میبینیم بومی بودن شرط اوله و از نفت و گاز و سرمایه که میگید حداقل ...

پیامی که نفرین کردم رو نشونم بده تا من از کل مردم ایران معذرت خواهی کنم خودم که یادم نمیاد شم لطف کن نشونم بده

والا هیچ کس نفرین نکرد شما چرا بهت برمیخوره مگه پول نفت و گاز رو شما میخوری که ایجور بهت برمیخوره

دوست عزیز من واسه استانی هستم که واسه اربعین همیشه اونجا شلوغه و همه چی هم در راه خدا . و مجانی و کسی از این طریق پولی به جیبش نمیره. اتفاقا کثیف کردن و اشغال ریختنشون م می‌مونه ولی فدای راه امام حسین و هم‌وطنان زائرمون.

پیامی که نفرین کردم رو نشونم بده تا من از کل مردم ایران معذرت خواهی کنم خودم که یادم نمیاد شم لطف کن ...

این پیام بود و منم رو همین رپلای کردم اینکه شما چرا ادامه بحث رو به خودتون گرفتید نمیدونم. 

منم خوزستانیم

ولی می‌دونم وضع شهریه مردم اکثر شهرهای نفت خیز به چه صورته

ناراحت میشم میگن نفت ملیه

کوفت بشه به جونشون! از استان های دیگه چی میرسه به استان ما مگه؟!

دوست عزیز من واسه استانی هستم که واسه اربعین همیشه اونجا شلوغه و همه چی هم در راه خدا . و مجانی و کس ...

پس الان از چی داری دفاع میکنی بحثت با من سر چیه اتفاقا کهگیلویه و بویر احمد از نظر دین ودیانتش خیلی بالاس فقط توی خانواده شوهرم درجه یکاش ۵ تا شهید دارن

پس الان از چی داری دفاع میکنی بحثت با من سر چیه اتفاقا کهگیلویه و بویر احمد از نظر دین ودیانتش خیلی ...

اینکه شما چرا رپلای کردی عجیبه.

من طرفم همون بود که می‌گفت کوفت بشه به جونشون!

همه جای ایران با غیرت هستند و دین و مذهب شون مثال زدنی ه.

والله تا اونجا همه استخدامی ها رو میبینیم بومی بودن شرط اوله و از نفت و گاز و سرمایه که میگید حداقل ...

وقتی یکی دهن باز میکنه و نسنجیده حرف میزنه و توهین میکنه ادم مجبوره جوابشو بده مجبوری دفاع کنی عزیزم بعدم شما که پول نفت گیرت نیومده پس ناراحت نباش خیالت آسوده نفرین اون خانم شامل حال شما نمیشه

اینکه شما چرا رپلای کردی عجیبه.من طرفم همون بود که می‌گفت کوفت بشه به جونشون!همه جای ایران با غیرت ه ...

شما روی پیام استارتر ریپلای کردی من فکر کردم منظورت به من تا اینکه اسم نفرین آوردی متوجه شدم من نبودم

وقتی یکی دهن باز میکنه و نسنجیده حرف میزنه و توهین میکنه ادم مجبوره جوابشو بده مجبوری دفاع کنی عزیزم ...

پول نفت گیرت اومده چیه دوست عزیز مگه ما قاچاقچی هستیم! همه کشورها یه خزانه دارن واسه ما اسمش بیت المال ه و هر چقدر درآمد باشه در اون میریزن و به تناسب جمعیت به شهرهای دیگه تزریق میشه. چیز عجیبی نیست! 

واقعا حرفهاتون عجیبه و درک اونها در توان من نیست.

شب خوبی داشته باشید