2777
2789
عنوان

خانم ها خواهشا راهنماییم کنید تاریخ یا روانشناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 58 پست
واقعا شما روانشناسی خوندید علاقه داشتید بهش کدوم گرایش رو انتخاب کردید و حیطه کاریتون درمورد چیه شرم ...

بله علاقه داشتم 

لیسانسم بالینی بود ارشدم عمومی شاخه شخصیت 

حیطه کاریم هم بیشتر زوج درمانی و فردی و خانواده و کودک 

خیلییییییی زیاد اصلا علاقه نباشه ادامه دادن خیلی سخته

آره واقعا منم از همین میترسم که مجدد یه تصمیم غلط بگیرم🤦

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله علاقه داشتم لیسانسم بالینی بود ارشدم عمومی شاخه شخصیت حیطه کاریم هم بیشتر زوج درمانی و فردی و خا ...

چه خوب انشاالله همیشه موفق باشید😍♥️🌱

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
چرا نمیرید پیش مشاور؟

رفتم هزینه هم کردم بی فایده فقط شخصیتم رو گفت میگم چه رشته ای برم پنج تا انتخاب گذاشته جلوی پام بیشتر سردرگم شدم همش هم روانشناسی و حوزه تربیت و... بود گفت به تاریخ فکر نکنم اما دل لامصب که این چیزها حالیش نمیشه 🤦😂😂

رفتم هزینه هم کردم بی فایده فقط شخصیتم رو گفت میگم چه رشته ای برم پنج تا انتخاب گذاشته جلوی پام بیشت ...

اگه به خودت مطمعنی که تا اخر ادامه میدی بخون 

این همه استاد های تاریخ از کجا میان پس 

اگه علاقه داشته باشی موفق هم میشی انشالله

ای که دستت میرسد کاری بکن...
اگه به خودت مطمعنی که تا اخر ادامه میدی بخون این همه استاد های تاریخ از کجا میان پس اگه علاقه داشته ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون بله خیلی علاقمندم گفتم بیام نظرات دیگران رو هم بدونم بازم ممنون😍🙏♥️🌱

موفق باشی عزیزم ❤️😍

خیلی ممنونم عزیزم همینطور شما انشاالله توی همه مراحل زندگیتون موفق باشید😍🙏♥️😘

منم پول خیلی خوشحالم می‌کنه🤦😂😂🤭 بله باید درست تصمیم بگیرم خیلی خیلی آینده نگرم و به آینده فکر می ...

قبلا مثلا تا پنج سال پیش میگفتم پول ارزشی نداره ولی الان میبینم مجبورم تو خونه دلخواهم زندگی نکنم فهمیدم پول خیلی هم مهم 🤣

قربونت برم ♥️😘

مراقب خودت باش 

منم پول خیلی خوشحالم می‌کنه🤦😂😂🤭 بله باید درست تصمیم بگیرم خیلی خیلی آینده نگرم و به آینده فکر می ...

البته اینم بگم اگه میخواهی فرهنگیان بخونی تاریخ بد نیست 

ولی دانشگاه های دیگه واقعا آینده روشنی ندارع