2777
2789
عنوان

دلخوشیتون چی هست

66 بازدید | 10 پست

سلام 

من چکار کنم خونوادم عصبی هستن 🥲

دلخوشی ای تو دنیا ندارم مجردم و به این فکر میکنم تا کی دیگه باید این اخلاق های بد اینا رو تحمل کنم 

دقیقا خدا منو بر عکس خونوادم خلق کرده هر چی اونا عصبی و بخیل و خاله زنک هستن من اونجوری نیستم 

گاهی فکر میکنم نکنه تو بیمارستان عوض شدم و بچه این خونواده نیستم 

برای دلم صلوات بفرستین که از این حال روحی بد خونوادم صبوری کنم منم برای دلتون صلوات می‌فرستم🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنر اینه از چیزای کوچک دلخوشی بسازی دلخوشیم شیر نارگیل تو یخچاله فردا میخورم😂

منم عاشق کیک خونگی ام یه چی خودم درست کنم بعد بخورم 

حالا تا چشم بزاری بیدار بشی می‌خوریش و روزت رو شیر نارگیلی شروع می‌کنی 🥺

آفرین زندگی شاید همین دلخوشی های کوچیکه

آخه بزار براتت بگم 

ببین آرزوم مهاجرت هس تاپیک هامو ببینی متوجه میشی تمام آرزوم تمامممم آرزوم مهاجرت هس و خب خیلی به خانوادمم گفتم مدرک زبان متاسفانه ندارم 

خانوادمم خیلی بدجنس هستن افسردگی دارم واقعا حالم بده 

دقیقا مثل مناما توکل بخدا کردم و صبور بودم تا اینکه ازدواج کردم

پس هم خوشبحال شما و هم خوش بحال همسرتون 

قدر همو بدونین که جز هم هیچکی رو ندارین 

خوشبخت ترین ها باشین 🌺

آخه بزار براتت بگم ببین آرزوم مهاجرت هس تاپیک هامو ببینی متوجه میشی تمام آرزوم تمامممم آرزوم مهاجرت ...

انقد افکار من شلوغه که نمیتونم زبان دوم یاد بگیرم البته ارشد عربی دارم زبان عربی زبان دوم ام هست ولی خب انگلیسی زبان بین الملله و کاراییش بیشتره

پس هم خوشبحال شما و هم خوش بحال همسرتون قدر همو بدونین که جز هم هیچکی رو ندارین خوشبخت ترین ها باشین ...

خواهش خواهر 🙏🙏

چشم حتمااا🤚😊

خدا یار و یاور همه بنده هاشه 

مطمعن باش داره امادت میکنه برای یه زندگی خوب ،منم برای سلامتی و خوشبختیت دعا میکنم🤲

🧔اقا هستم