2777
2789
عنوان

من عاشق یه پسری هستم اگر خواستگار برام اومد چی کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست
عزیزم بستگی داره که یک سال رو چطور طی کنیاگه زانوی غم بغل بگیری و از زندگی بیفتی خوب یه مدل میشه اگر ...

من نمیفهمم یعنی چی؟ 

ببین خب من مثل همه ادما درس میخونم، کار میکنم، بیرون میرم تفریحاتمم دارم، دوستام رو دارم، حتی خیلی وقتا میگم و میخندم

ولی این غم که میبینی به همون سنگینی که گفتم باهامه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

ببین عزیزم ، این قدر این موقعیت ، حس زندگی کردن رو ازت گرفته که شما وقتی صحبت میکنی از حالت روحیت ، ...

خب الان که چی؟ 

چه کنم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنم کم نیست۲۱ چندسال باید بگذره؟

اخ منم تو ۲۱ خیلی درگیر بودم ....

دیگه ۲۵ ب بعد انگار مغزم ازاد شد کلی تغییر کردم دیگ اون ادم بیقرار نبودم 

ناراحت نباش برا توم درست میشه فقط با ایندت بازی نکن هیچ ادمی ارزشش رو نداره 

ی روزی این حال توام تموم میشه بهت قول میدم 

اخ منم تو ۲۱ خیلی درگیر بودم ....دیگه ۲۵ ب بعد انگار مغزم ازاد شد کلی تغییر کردم دیگ اون ادم بیقرار ...

شرایط ادما با هم فرق داره گلم

امیدوارم به همین راحتی که شما گفتین باشه

شرایط ادما با هم فرق داره گلمامیدوارم به همین راحتی که شما گفتین باشه

اره میدونم 

کاملا هم درکت میکنم چون خودمم خیلی عذاب کشیدم خیلی

و میدونم این حال الانت هم طبیعیه 

اما عین روز برام روشنه که یه روزی توم ازش عبور میکنی عین همه ی ادما 

فقط اصلا خودتو اذیت نکن سعی کن دارو هم نخوری و خودتو سرزنش نکنی ، این یه دوره ای هست که باید طی بشه و میشه ....

شرایط فرق داره عزیزم درستهولی یه روالی مشترکه بین آدمها دیر و زود داره فقط

میدونی چیه درد من درمونش فقط پیش خداست. نه زمان نه ادما نه قرص و روانشناس

فکرکنم بهتره دیگه ادامه ندیم اینجوری شما رو هم خسته میکنم

فقط برام دعا کن عشقم برگرده همین

دعا نکن ارامش بگیرم دعا کن برگرده همین🤍

ممنونم شبت بخیر

اره میدونم کاملا هم درکت میکنم چون خودمم خیلی عذاب کشیدم خیلی و میدونم این حال الانت هم طبیعیه اما ع ...

میدونی چیه درد من درمونش فقط پیش خداست. نه زمان نه ادما نه قرص و روانشناس

فکرکنم بهتره دیگه ادامه ندیم اینجوری شما رو هم خسته میکنم

فقط برام دعا کن عشقم برگرده همین

دعا نکن ارامش بگیرم دعا کن برگرده همین🤍

ممنونم شبت بخیر