2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 18479 بازدید | 369 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز دیگه ک رقیبت شد میفهمی.نمونه تینو دیدم دقیقا دختره ۱۴ سالش بود زندگی دختر خالشو بهم ریخت... ح ...

رقیبم نیست

همسر منم ادمی نیست توجه کنه به اینجور رفتارا وگرنه تا الان صدبار از دستش داده بودم

لایک نکن خواهر منننن  
همه اینارو میدونمانکار نمیکنم حرفتونوولی‌همسرم اصلااا تو‌این فازا نیست خداروشکر چند سال دیگه واسه زن ...

خب پس الهی شکر همون بهتر که بری فاصله بگیر از این

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
منم دخترخاله ۱۴ سالمو جدی نمیگرفتم میگفتم بچه ست بعد چند سال یه هو دیدم داره آماده میشه با عشقم ازدو ...

حداقل یه تنوعی تو سناریو بدید...

دختر دایی ، دختر عمه و کسای دیگه

بخدا انقد خواهرم ۸ سالشه یه موقع هایی مامانم فیلم ترکی میبسنه گفتم هزار بار بهت گفتم جلو این نگاه نک ...

من خودم تو سن ۱۱،۱۲سالگی گوشی داشتم....با اینکه اینستا .اینترنت نبود....اون موقع راحت میگم..بهم صدمه زد....حالا که دیگه اینستا ...اپ های دوست یابی.هزار جور کوفت زهرمار اومده....بچه ای که گوشی داره.بدون نظارت والد.....خیلی صدمه میبینه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چقدر بددلی. بچه نیستم سناریو بنویسم چهل و پنج سالمه. چرا باید دروغ بگم

بد دل؟ 

بنظرت طبیعیه که نصف کاربرایی که تو این تاپیک شرکت کردن از جانب همسر و دختر خالشون بهشون خیانت شده؟

من خودم تو سن ۱۱،۱۲سالگی گوشی داشتم....با اینکه اینستا .اینترنت نبود....اون موقع راحت میگم..بهم صدمه ...

اره بابا یه فیل.تر.شکن وصل میکنن هزارتا سایت میرن 

من پسرعمووم اونموقع ۷ سالش بود رفتم اتاق دیدم دارم داره یه اون یکی پسرعموم که ۶ سالشه فیلم پو.رن نشون میده به مامانش گفتم 

گوشیشو گرفت اصن بچه های الان خیلییی فضولن حالا درسته من خودمم هشتادیم 

اما نودیاااا عجوبن

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........