2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 37731 بازدید | 495 پست
پاستیل جان دعوتت میکنم ب تاپیک اخرم حس خوبی داره دوس داشتی سربزن❤️

خیلی ممنون از دعوتتون عزیزدلم افتخاره که بیام حتما 😍❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم😍🥰❤️

خدانکنه خانوم گلم 🥰🥰🥰 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اسی اون الن ۱۲ هست ۳ سال دیگ بشه ۱۵ دیگه قشنگگگ یه دختریه که اندامش زنونس اوج طراوته همین الانم که میگی اندامش به سنش نمیاد، شوهر تو درست ،مرد خوب، قابل اعتماد شکی نیس اصن توش، امااااا یادت باش شوهرت میش چند سال دیگه ۲۹ و این ۱۵،شیطون این‌وسط بیکار نیس اگ این همینطوری به رفتارش ادامه بده قطعااا شیطون بیکار نمیشینه، نفس آدمی خیلیییییی قویه خیلیییی ،کامل مغزو از کار میندازه، حواستو خیلییییی جمع کن و کمتر رفت و آمد کن به شوهرتم بگو اخم‌کنه بهش رو نده،

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اره .من بیشتر تعجب کردم...خاله اسی چرا چیزی به دخترش نگفته....چون هرچقدر هم بچه باشه...زشته بعضی حرک ...

غیر قابل کنترله

از یه سنی به بعد که دخترا پریود‌میشن‌نمیشه کنترل کرد دیگه

دختر خاله من از ۹ سالگی گوشی داره الانم فقط‌رمان عاششقانه‌میخونه طبیعی تو‌ذهنش فانتری بسازه برا خودش با شکهر مردم

خاله من شاغله و این‌مسئله خیییلی ریاد رشد کرده 

لایک نکن خواهر منننن  

واااای چقد اینجا همه بدبینن
دوازده سالشه خیلی بچست تا چند سال دیگه 10 15 بار دیگه کراش میزنه چرا انقد جدی گرفتین
بعدم فک کنم برای هممون تو اون سن پیش اومده باشه خیلی بده که استارتر رو نسبت به دخترخالش بدبین میکنین اون خیلی بچست و شک ندارم حسی که توی ذهنش میگذره در حد فکر کردن و رویابافیه نه اینکه بخواد مخشو بزنه:/

همسرمم میگه😁میگه الان کقت این کاراشه ول کن دنبال جلب توجهه

والا خواهر من دختر خالت الان کوچیکه ،،، ولی ۱۲ سال می فهمه 

باهاش صحبت کن که رفتاراش درست نیست و به سن تکليف رسیده 

باید سنگین باشه 

بعدا که بزرگ شد از شوهرت برای خودش شاهزاده نسازه 

عاشق شوهرت بشه بره ازدواج کنه باز عاشق شوهرت بمونه 

اسی اون الن ۱۲ هست ۳ سال دیگ بشه ۱۵ دیگه قشنگگگ یه دختریه که اندامش زنونس اوج طراوته همین الانم که م ...

قبول دارم

همسرم خودش معذبه دیگه

و اوت رفت و امد تقریبا به صفر رسوندیم خیییلی کم‌میریم خونه‌مامانبزرگم 

ولی خب چیکار کنم دیگه 

لایک نکن خواهر منننن  

به نظرم به روش نیار خودش از سرش میفته
الان تحت تاثیر رمانا قرار گرفته
یه پسر خوشگل تر ببینه رو اون کراش زده
به نظرم جای نگرانی نداره که یه بچه 12 ساله رو انقد اژدها نشون دادن بعضیا
اون تا چندسال دیگه یادش نمیاد رو شوهر استارتر کراش داشته اصلا

واااای چقد اینجا همه بدبینن دوازده سالشه خیلی بچست تا چند سال دیگه 10 15 بار دیگه کراش میزنه چرا انق ...

عزیزدلم دختر خاله من عادت ماهانه میشه

رمان هایی میخونه که اصلا مناسب سنش نیست

۲۴ ساعته فیلم‌های عاشقانه میبینه 

اون دیگه از بچگی گذشته

لایک نکن خواهر منننن  
قبول دارمهمسرم خودش معذبه دیگهو اوت رفت و امد تقریبا به صفر رسوندیم خیییلی کم‌میریم خونه‌مامانبزرگم ...

اینسری یجوری بگو اون بشنوه بگو مهدی می‌گه من هیچ دختریو جز تو بهش نه توجه دارم نه نگاه میکنم،

بعدم هرموقع اونجا هست تو نرو حدامکان 

نشدم اگر رفتی بشین پیش شوهرت هزچی گفت برام بیار خودت بیار براش ،اگ یهو دختر خالت گفت من میبرم شوهرت بگه نمیخوام خانمم میارع، ضایع بشه دست میکشه، این یه کرمیییی دارع و‌اصن بچه نیس چون بچه به این چیزا فکر نمیکنه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
این دیگه کامل به بلوغ ج ن س ی رسیده

متاسفانه

ما به خالم میگفتیم بچه ۹ ساله گوشی نمیخواد بهش برمیخورد چون خالم‌شاغل بود و این دختر‌تک فرزند بعد مدرسه ۴ ساعت خونه تنها بود

گذشت و گذشت تا الان که دیگه اصلا نمیتونه کنترل کنه دخترشو و غیر قابل کنترل هرکاری دلش میخواد میکنه 

لایک نکن خواهر منننن