2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8831 بازدید | 108 پست

عزیزم هرچقدم بچه باشه رفتارش درست نیس رژزدن و دنبال یه مرد دیویدن و عشوه اومدن ۱۳سالشه ۲سال بگذره میشه ۱۵ و یه نوجوان بنظرم به خالت بگو که با دخترش صحبت کنه یا گوششو بپیچونه بهرحال این رفتارا درست نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂والا زشتههه

میخندی؟؟؟ ۱۲ ساله الان با زمان ما برابر نیستا اینا گودزیلان قشنگ‌میفهمن دارن چیکار میکنن . اسی یه وقت به خودت میای میبینی چندسال دیگه نفر سوم رابطتونه ها

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پر شور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

عکس شوهرتو بزار 😂

موافقم😂

عکس آقا مهدیییی پلیز😂

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
عزیزم هرچقدم بچه باشه رفتارش درست نیس رژزدن و دنبال یه مرد دیویدن و عشوه اومدن ۱۳سالشه ۲سال بگذره می ...

دخترجاریم ۸سالشه بماند که گوشی بدون رمز داره و لوازم ارایش هم داره دیشب خونشون بودیم دیدم با اون یکی دخترجاریم که ۵سالشه رو تخت داره ل.....ب بازی میکنه نفهمیدم چطوری جاریمو صدا کردم که بره دخترشو بیاره بیرون بعد یه ذره بچه رفتم تو اتاق برگشت گفت چیه اومدی فضولی ببینی چیکار میکنیم بری خبر بدی 😐😐😐😐

گفتم یه دونه تو دهنت میکوبم دندونات خورد شه ها من مثل بقیه نیستم کاریت نداشته باشم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پر شور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

میخندی؟؟؟ ۱۲ ساله الان با زمان ما برابر نیستا اینا گودزیلان قشنگ‌میفهمن دارن چیکار میکنن . اسی یه وق ...

چ منفی بافی شما بعدشم اسی میگ ب شوهرش اعتماد داره

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀
خدا این نسلو بخیر کنه😑

واقعا . بعد به من میگن منفی باف 

دیگه نمیدونن بچه های الان ۱۰برابر زمان ما میفهمن

از این ادماش نیس

تفاوت سنیش با شوهرت خیلی نیست

چند سال دیگه شوهرت ۴۰ سالشه سن دیوونگی مردها

اون دختر بیست و چندساله و شاید دردسر بشه برات

از الان یه فکر اساسی بکن بچه های الان اعجوبه هایی هستن برای خودشون