2777
2789
عنوان

بچه های پولدارای فامیل شما هم خودشونو میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سعی کن خودتو به جایی برسونی که اونا بیوفتن دنبالت بهشون محل نده پرو میشن

فعلا از همشون موفق ترم.

دانشگاه تهران دولتی درس خوندم،  دو تا زبون بلدم و کار میکنم و دبیرستانم تیزهوشان میخوندم. 

ولی اونا مدارس غیرانتفاعی بالاشهر و با چهارصد میلیپن خرج کردن برای دولتی قبول شدن الان رشته های در و پیت آزاد تهران شمال میخونن 

ن نیسن.اتفاقا حسابم‌میبرن🌚خب با همچین آدمای بیشعوری چرا سعی داری ارتباط برقرار کنی؟

اصلا سعی در ارتباط برقرار کردن ندارم 

ولی خب به بچگیامون فکر میکنم دلم میگیره. 

بعد تازه برگشتیم رفتیم شهر مادریم زندگی میکنیم و من اینجا هیچ دوستی به جز فامیل ندارم 

اره یسریام اینجورین تو تحویلشون نگیر خودشون یا میان سمتت یا به یه ورت بیخیالشون

اره خیلی وقته ارتباط نداریم 

چند ساله همو ندیدیم جز تو عروسی ها که همونم من گرم بودم باهاشون ولی اونا چصی میومدن 

اصلا سعی در ارتباط برقرار کردن ندارم ولی خب به بچگیامون فکر میکنم دلم میگیره. بعد تازه برگشتیم رفتیم ...

وای چ بیشعوورن 😐😐

بدرک با همچین کسایی همون در ارتباطم نباشی بهتره

عزیزم من فامیل اصلا فالو نمیکنم چه برسه به بک یعنی درخواست دیلیت میکنم عروسی هم نمیرم ختم نزدیکان ان ...

خب ما هم ارتباطاتمون اونقدر زیاد نیست.

شاید همون سالی یه بار همو ببینیم. 

منم وقتم پره تا امسال که هم سر کار میرفتم هم درس میخوندم.  و الانم چند ماهه دو شغله م. 

ولی هیچی هم خون آدم نمیشه.  اینو یه روزی به حرف من میرسی که دیره. 

البته اگه خواهر برادر زیاد داشته باشی دیگه برات مهم نیست و همون خواهر برادرت بس هستن برات ولی وقتی نداشته باشی و تک فرزند باشی به یه خواهر یا برادر نیاز پیدا میکنی و هم خونت بهتر میتونه خواهر برادر بشه برات 

وای چ بیشعوورن 😐😐بدرک با همچین کسایی همون در ارتباطم نباشی بهتره

اره دقیقا. 

البته منم صبح تا شب سر کارم و درگیرم. 

ولی خب یه وقتایی ادم به یه دوست نیاز داره که فکر کنم کمکم میتونم پیدا کنم. 

تو محل کارم همکارام سن بالان 😑

بهتر ی حرفه ایی یاد بگیر تو عموم برو .ارتباطتتو قوی کن با مردم

معلم زبانم،  زبان انگلیسی و اسپانیایی تو اموزشگاه زبان تدریس میکنم ولی به سن چهار تا سیزده سال. 

همکارام تو این اموزشگاه سی سال به بالان و خیلی با بزرگتر از خودم ارتباط نمیگیرم. انلاین شاپ هم دارم. باشگاه هم میرم و با بچه های باشگاه دوست شدم ولی رفاقتمون فقط در حد باشگاهه نه بیشتر 

بهتر ی حرفه ایی یاد بگیر تو عموم برو .ارتباطتتو قوی کن با مردم

میدونی چیه اول یه شهری زندگی میکردم و دوستای خیلی صمیمی داشتم و اکیپ بودیم. 

بعد رفتم دانشگاه چهار سال و تو خوابگاه اکیپ و دوستای صمیمی جدید پیدا کردم و ارتباطم به خاطر دوری از دوستام کمکم قطع شد. بعد رفتیم  یه شهر دیگه زندگی کردیم و اکیپ و دوستای دانشگاه و خوابگام رو هم به خاطر دوری از دست دادم.