2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از وقتی ی چیزایی راجب غیبت شنیدم تنم میلرزه دیگهچند وقته میخوام توبه کنم هی میترسم امروز فردا می ...

من رو غیبت خیلیییییییییی حساسم 

خیلی 

خدا بگذره ازم

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
عصبانی که میشم چرت و پرت میگم

به نظرتون اگه کسی کسیو نشناسه و احتمالا هم نبینتش  .همسایه باشه و به فامیل بگیم  ،  همسایمون  اصلا غذا پختن یاد نمیگیره و مواد غذایی میاره من براش بپزم ،غیبت محسوب میشه ؟ 

عصبانی که میشم چرت و پرت میگم

منم همینطور چه اخلاق بدیه!!!

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

از اون کسی که غیبتش رو کردی حلالیت بخواه 

نیازی نیست بگی چی پشت سرت گفتم 

کلی بگو یه وقت حرف و حدیثی بوده حلال کنید 

یه همچین چیزی 

اگه هیچ جوره نمیشه بگی تازه یه شر درست میشه 

رد مظالم بده به نیت اون طرف 

کار خیر به نیت اون طرف انجام بده و ...

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)