2777
2789

دختره ی عوضی پیمان هم به کشتن داد هر چی بهش میگن بتمرگ سر جات هی خودش میندازه بالا نه من باید بیام آرش هم بره گم بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیمیا ک ژنیدا بود

ولی بردن ازاده به نظرم ارش بهش وابستگی عاطفی داشت

خیلیم خوب شد براش ازاده دکتر شد نهایت پیش کیمیا میموند یه کتاب فروش یا فعال انقلابی چیزی میشد

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
وا چراسریه فیلم باتمام کاربرا بحث میکنی ک ب زور حقو بدی ب کیمیا😂😂😂فیلمه جدیش نگیرفامیلت ک نی حمای ...

اینا۰را به زور میخوان به امثال کیمیا انگ بچسبونتدتو چرا زورت به اونا نمیرسه به من حرف می زنی هان.

آره خب خوب شد برد چون نهایتا بچه های واقعی کیمیا هم همونایی شدند که شما میگی.

چندین سال پیش کیمیارو دیدم نمیدونم بچه های واقعیش چی شدن ولی خوشحالم ک ازاده رو برد کیمیا کلا شکاک بود مشکل داشت

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
افرین دقیقا بنظرم ارش تین وسط سوخت شدچون کل زندکیشو صرف بزرگ‌کردن ازاده کرد ولی کیمیاخوش وخرم شوهرکر ...

کسی آرش را مجبور نکرده بود که بچه را بدزده که بسوزه کیمیاهم خوش نبود سالها عذاب وجدان این را داشت که تتونست امانت دوستش را نگه داره به خاطرکارای آرش خان.

اینا۰را به زور میخوان به امثال کیمیا انگ بچسبونتدتو چرا زورت به اونا نمیرسه به من حرف می زنی هان.

من مگه اصلا شمارو ریپلای کردم ک بخوام ب شماحرف بزنم شمااول ریپلای کردی منم جوابتو دادم وقتی جنبه انتقاد نداری ازکسیم انتقاد نکن

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سری اول که دیدم کیمیا رو به نظرم آرش بدجنس می‌اومد.

ولی این سری نه تنها از آرش از کیمیا هم بدم میاد.

دختره همه کاراش با لجبازیه...

با لجبازی با آرش ازدواج کرد. با لجبازی رفت میدون جنگ، با لجبازی از آرش جدا شد، با لجبازی آزاده رو گم کرد، با لجبازی تصادف کرد...

کل زندگیش لجبازی بود

ببخشید من یادم رفته ازاده دختر کی بود که اینا برش داشتن

دختر دوستش تو خرمشهر که پزشکی قبول شده،سما بود فک کنم،لاغره

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک