2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه چی بهم بگه آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 26 پست

بزار بهت ی چیزیو بگم 

این حس و حالا و این اتفاقای بد و نمرات پایین برای منم بوده 

توقع خانواده منم بالا بود 

ولی چیشد؟!- 

هیچی گذشت 

تموم شد رفت 

واس توام میگذره نگران نباش 

ولی تلاشتو بیشتر کن 

ایشالا امتحان فردا کنسل بشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهم انسانی

نگران نباش همه دانش آموزا توی پایه دهم افت تحصیلی دارن 

این روزا هم میگذره و تو بعدا اصلا یادت نمیاد همچین روزی بوده 

هیچ اتفاق بدی هم نمیفته 

الانم برو کتابتو بردار یه دور بخون صبح هم پاشو و یه دور مرور کن مطمئن باش نمره خوبی میگیری 

جغرافیا راحته ولی خب من واقعا این دفعه هیچی نخوندم و دبیرمونم گفته خیلی مهمه

چن صفحست ؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
کلاس چندی دختر من خیلی استرس داره تایپکم بخون فردا امتحان داره

دهمم 

خوندم تاپیک قبلیتونو 

بهش بگید استرس نداشته باشه منم خودم استرس دارم ولی استرس هیچوقت چیز درستی نیست توی هیچ موقعیتی 

میدونم فایده نداره ولی حداقل بهش بگین همین الان یه هم درد داره که مراحلی که اون الان به خاطرشون استرس داره رو با تمام استرساش رد کرده منم اینارو با استرس گذروندم و همین الانم دارم با استرس پیش میرم و هنوز نفهمیدم استرس فایده ای نداره ولی بهش بگین اون از همین الان اینو بفهمه 

استرس بیجاست و هیچ فایده ای نداره 

عزیزای دلم خدا به همتون خیر بده ❤️ 

راستش واقعا فکر می کردم از اون تاپیکا بشه که هیچکس پست نمیزاره 

ولی واقعا دمتون گرم برای آروم کردن من حتی دو کلمه هم که شده از انگشتای مبارکتون استفاده کردین 

مچکرم ازتون امیدوارم جواب لطفی که در حقم کردید رو خدا بده بهتون ❤️

نمیدونم یه ده تا فک کنم ولی خب چجور بگم با درسای قبلی فرق میکنه اصلا خودم نمیتونم سوالاش در بیارم بخ ...

من اگ جای تو بودم تا ساعت ۳ صبح میخوندم تموم میشد 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

اسم کتابو با شماره درسش تو گوگل بزن 

مثلا جزوه قلم چی جغرافیا دهم انسانی درس یک