2777
2789

امروز با دوستم قرار داشتیم بریم بیرون بعد از ظهر جمعه کمی بگردیم 

وقتی اومد دیدم دوستشم با خودش آورده 

دوستش اصلا به من نمی‌خورد و نمیتونم منم راحت ارتباط بگیرم 

یعنی انقدر بهم بد گذشت که حد نداره 

نمیخوام خودم و بالا بگیرم اما اصلا این بیرون رفتنه در شان من نبود 

دختره و همه پسرای شهر میشناختن همش تیکه مینداختن بهش و ...

یعنی همه آشناش بودنا 

یه ماشین از کنارمون رد شد دو سه تا پسر توش بودن وایسادن حرف زدن با دختره و بعد چند دیقه زنگ زدن بهش که دوستات و بیار شام ببریم رستوران باهاشون اکی شیم رل بزنیم 

من شوهر دارم 

اصلا جوری عصابم خورد شده بود و بهم سخت می‌گذشت تموم تنم گر گرفته بود از ناراحتی 

چقدر بد

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد

یعنی هیچ وقت انقدر بهم بد نگذشته بود 

من خیلی رو انتخاب دوست حساسم با هر کسی دوست نمیشم 

این دوستمم بعد ۷ سال هم کلاس بودن تازه ۲ سال باهاش صمیمی شدم و تونستم بشناسمش 

یعنی امروز من انقد حرفای زشت و فحش شنیدم اعصابم خورده

وقتی دوست سوم میارن شما فورا به مادرتون پیامک بدید و بنویسید الکی زنگ بزن بهم بگو برامون مهمون اومده ...

خدا رو شکر زود شوهرم زنگ زد و گفت هوا تاریکه زود برگرد 

۱ سال بیشتر باهاشون نبودم 

یعنی هیچ وقت انقدر بهم بد نگذشته بود من خیلی رو انتخاب دوست حساسم با هر کسی دوست نمیشم این دوستمم بع ...

حالا من همه همکلاسیام همینن مجبورم هرروز و باهاشون بگذرونم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
من اگه جای تو بودم با دوستم کات میکردم کلا که با همچین کسی دوسته آدما مثل دوستشون میشن😑

دست صمیمی با دختره نیست اما همسایشون 

از دوستمم ناراحت شدم 

واقعا من ذره ای امروز حس خوب نداشتم 

حالمم از جامعه بهم خورد با این تربیت خانواده ها 

دختر و پسر ولگرد تو خیابونا فقط علافن و چرت و پرت میگن 

مگه ما خودمون جوون نیستیم مگه من چند سالمه 

اما امروز حس پیر زنا و داشتم با اینا😂

حالا من همه همکلاسیام همینن مجبورم هرروز و باهاشون بگذرونم

وای خیلی سخته 

رو آدمم تاثیر میزاره به مرور 

مراقب خودت باش 

واقعا دوست خیلی تاثیر داره از رفتار گرفته تا پوشش و ... 

خوب همون موقع بهونه می آوردی وجدامیشدی ازشون بعد دوست خودت رو هم تجدید نظر کن راجع بهش چون با این خا ...

موندم تو رودربایسی اما خدا رو شکر ۱ ساعت بیشتر نموندم و سر خیابونمون پیاده شدم 

دوستم خیلی خیلی دختر خوبی هست اصلا اهل این روابط نیست اما خب قبلا واقعا یه چیز دیگه بود 

چادری بود بد حجاب بود 

امروز دیدمش ناراحت شدم با این همه تغییر 

با موهای بیرون 

موهای بلندش تا زیر باسن از پشت و ...

کسی که از اول اینجور بوده مدلش خب کاری ندارم اما اینکه اینهمه تغییر کرده من ناراحت شدم