2777
2789

اگر زیر دو سال ختنه می‌خوای بکنی یاید حواست جمع باشه که چون پوست روی آلت برداشته میشه و بچه هم توی پوشک هست، سوراخ مجاری ادرار به علت تماس با ادرار دچار سوختگی میشه که تو خیلی از موارد منجر به تنگی مجاری ادرار میشه که باید عمل بشه و عملش خیلی سخت تر از خود ختنه هست. پسر خود من که توی دو ماهگی ختنه کردم به همین مشکل خورد و توی پنج سالگی یه عمل با بیهوشی داشت برای باز کردن مجاری ادرار. اگر این عمل انجام نشه، به کلیه ها و مثانه آسیب وارد میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون که دکتر به من گفته بود بعد از ختنه تا وقتی پوشک میشه نوک آلت رو با وازلین چرب کنم تا مانع از تنگی مجاری بشه و من هم انجام دادم، این مشکل به وجود اومد باز. تو همین نی نی سایت بزن تنگی مجاری ادرار ببین چقدر با این مشکل مواجه هستند

10 روزگی

باز هم بسته به وزن بچه دکتر ختنه میکنه

ولی هر چی زودتر بهتر 

اگر بچه زردی داشته باشه با خونی که ازش میره میاد پایین تر زردیش

پوست آلت بچه نازک‌تر و زودتر جوش میخوره

بچه هم حرکتی نمیکنه گریش فقط همون روز ختنه هست

راحت بود؟

. میدونی متوجه بود و میدونست نمیخوایم بهش اسیب بزنیم . وخیلی تحمل کرد .ولی میگفت به خاطر سلامتیم .ولی نوزاد چه میدون طفلی.  خیلیم سخت نبود دوران نقاهت داشت ولی پسرم با کادو ها واینا مشغول بود

باید چیکار میکردین که این اتفاق نیفته؟

دکتر گفت وازلین بزن همیشه نوک آلت رو. با اون که من مرتب وازلین زدم باز هم این مشکل پیش اومد. پسر فامیلمون هم همین طور شد و اون هم عمل کرد. تنها راهش اینه بعد از سن پوشک ختنه کنی

. میدونی متوجه بود و میدونست نمیخوایم بهش اسیب بزنیم . وخیلی تحمل کرد .ولی میگفت به خاطر سلامتیم .ول ...

درسته ، خداحفظش کنه عزیزم. منم دوست دارم تو همین سن براش انجام بدیم ان شاالله

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍