اگر زیر دو سال ختنه میخوای بکنی یاید حواست جمع باشه که چون پوست روی آلت برداشته میشه و بچه هم توی پوشک هست، سوراخ مجاری ادرار به علت تماس با ادرار دچار سوختگی میشه که تو خیلی از موارد منجر به تنگی مجاری ادرار میشه که باید عمل بشه و عملش خیلی سخت تر از خود ختنه هست. پسر خود من که توی دو ماهگی ختنه کردم به همین مشکل خورد و توی پنج سالگی یه عمل با بیهوشی داشت برای باز کردن مجاری ادرار. اگر این عمل انجام نشه، به کلیه ها و مثانه آسیب وارد میشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اون که دکتر به من گفته بود بعد از ختنه تا وقتی پوشک میشه نوک آلت رو با وازلین چرب کنم تا مانع از تنگی مجاری بشه و من هم انجام دادم، این مشکل به وجود اومد باز. تو همین نی نی سایت بزن تنگی مجاری ادرار ببین چقدر با این مشکل مواجه هستند
. میدونی متوجه بود و میدونست نمیخوایم بهش اسیب بزنیم . وخیلی تحمل کرد .ولی میگفت به خاطر سلامتیم .ولی نوزاد چه میدون طفلی. خیلیم سخت نبود دوران نقاهت داشت ولی پسرم با کادو ها واینا مشغول بود
دکتر گفت وازلین بزن همیشه نوک آلت رو. با اون که من مرتب وازلین زدم باز هم این مشکل پیش اومد. پسر فامیلمون هم همین طور شد و اون هم عمل کرد. تنها راهش اینه بعد از سن پوشک ختنه کنی