2777
2789
عنوان

چند شبه درست نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 124 پست
بابا زن دومشو کجا نگه میداره؟ینی هم میاد پیش تو هم میره پیش اون؟بابا خودکشی جرا جه ارزشی داره اون مر ...

بهترین جای شیراز خونه گرفته براش با بهترین وسایل 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه یکی میگفت دیابت خیلی مریضیه نامردیه الان میفهمم چقدر نامردواونایی که دیابت دارم له له میزنن بر ...

دقیقا من خودم اب به قند وعسل وشیرینی و...ننیزنم،بعد باورت نیشه سه کیلو سه کیلو عسل میخره برلی خونه،تو هر رده سنی هم مثل بچه ها حریص میکنشون برای خوردن

جواب بقیه سوالامو بده مادر پدرت جی میگن راجع به این موضوع زن دوم

پدر ندارم .مامانم و داداشم بهش گفتن زن بگیر ما کاریت نداریم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
وضع مالی همسرت خوبه؟منظورم اینه اون زن به خاطر ثروتش باهاش ازدواج کرد؟

اره خوبه ملک اینا دارن 

دقیقا من خودم اب به قند وعسل وشیرینی و...ننیزنم،بعد باورت نیشه سه کیلو سه کیلو عسل میخره برلی خونه،ت ...

یادمه مامانم بستری شده بود برای قندش 

تخت بغلیش هم قندش خیلی بالا بود 

یواشکی میرفت پایین نوشابه میخرید می آورد قایم میکرد یه جا هر ۱۰ دقیقه میریخت تو لیوان میخورد 

اگر ازش میگرفتن گریه میکرد و باز یواشکی میرفت میخرید

هییی چیبگم

لعنت بهش خدا بدلت ارامش بده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شاید الان بگی خدا فراموشم کرده ولی اینطور نیست بعدا خودت میفهمی

باورت میشه من خیلی مذهبی هستم نماز میخونم حتی لاک هم نمیزنم برای نماز کلی چله قرآنی برای ای مشکل برداشتم ای هفته که فهمیدم رفتن مشهد و همه چی دیگه صد درصد هزار کفر به خدا گفتم هزار فهش به امام رضا دادم و باهاش قهر کردم تا قیامت