2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم کلا کیوت باشه دیگه

تقریبا شبیهه کی خخخ اخه یکی اومد تو ذهنم 

من ک متاهلم کلا پرسیدم 🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مث نازنین بیاتی؟ کیوت ینی چهره مهربون یا شیطون؟

نه اون که گوگولی نیس کیوت چهره ساده و مهربون بیشترم توی اخلاق و رفتار مشخص میشه ولی خب هر کسی یجور تعریف داره

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

تقریبا شبیهه کی خخخ اخه یکی اومد تو ذهنم من ک متاهلم کلا پرسیدم 🤣🤣

من بیشتر باز کیوت و گوگولی بودن رو توی رفتار دخترا میبینم مثل دختر کوچولو رفتار میکنن بعضیا اونجوری منظورمه ولی اینکه بگم شبیه یه آدم خاص نمیدونم الان 😂

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

من بیشتر باز کیوت و گوگولی بودن رو توی رفتار دخترا میبینم مثل دختر کوچولو رفتار میکنن بعضیا اونجوری ...

آهاا تو رفتار خخخ  چجالبه اینجور دخترا خیلی لوس و دست وپاچلفتی بنظر میان ولی واس ازدواج یکیو انتخاب کن ک باعرضه باشه زندگیتوجمع کنه مادرخوبی بشه واس بچه هات😁

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه اون که گوگولی نیس کیوت چهره ساده و مهربون بیشترم توی اخلاق و رفتار مشخص میشه ولی خب هر کسی یجور ت ...

این ساده و گوگولی رفتار کردن باعث نمیشه پسرا بخوان سواستفاده کنن ازش؟

این ساده و گوگولی رفتار کردن باعث نمیشه پسرا بخوان سواستفاده کنن ازش؟

نه من که اینجوری دوس دارم از دختره بیشتر محافظت کنم هواشو داشته باشم ولی خب بنظرم دختر باید جلوی پسرای غریبه سنگین باشه خیلی جلوی کسی که باهش تو رابطه جدیه اینجوری گوگولی کیوت باشه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫