2777
2789
عنوان

رفاقت پسرا

123 بازدید | 20 پست

توی دانشگاهمون پسرا نشسته بودن کنار هم اینقدر بهم کمک میکردن تو حل کردن و نکته برداری میکردن قشنگ، اونوقت دخترا هر کی برای خودش ، جفتی من که کلا جوابا رو مینوشت میداد به پسرای پشت سری😐واقعاااا چرا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دخترا نمیدونم چرا اینجورین من از همکلاسی دخترم که دوستمه جواب تمرین هارو گرفته بودم بهم گفت جواب تمرینارو به بچه های کلاس نده 😂

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

مردا تو رفاقت پشت همن عین کوه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

دخترا دوس ندارن یکیو بالا تر از خودشون ببینن ،،ولی پسرا اینطور نیستن اینده نگر هستن میگن ما بالا نرفتیم حداقل رفیقمون بالا بره مهندسی دکتری چیزی بشه به دردمون میخوره 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

وای منم ، یعنی یجوری بغضم گرفته بود اون لحظه که نگوهمش دلم میخواست به منم بگن

الهی 🥹😂😂😂

دلم برات سوخت یه لحظه 😂😂

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
دخترا دوس ندارن یکیو بالا تر از خودشون ببینن ،،ولی پسرا اینطور نیستن اینده نگر هستن میگن ما بالا نرف ...

اره خوشبحالشون🥲

کاش با دخترا هم اینطور بودن

کلا دخترا تقریبا ۹۰ درصد شون رفاقت شون خوب نی الان یه چیزی پیش رفیقم بگم به صد تا دیگه میگه ولی پسر ...

اصلا طرف دوست منه خیر سرش با من کاری نداشت سریع جوابا رو مینوشت میداد پسرای پشت سرش😐