2777
2789

از تصور دادو هوار خانوادم وقتی که بمیرم وحشت میکنم چی میشد تا جواب پاتولوژیم بیاد همه چی رو میشد زد رو دور تند . کند گذشتن زمان لعنتی منو خفه کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر عزیز اگه تونستی این کاری که بهت میگم انجام بده عزیز سرطانی ما با این درمان شد دکتر گفت معجزه اس

۴۰ روز تا دوماه روغن سیاهدانه و زیتون (اصل پیدا کن) شب موقع خواب ماساژ بده کف پا مشما بپوشن بعد جوراب صبح پاشدی بشور بعد حدود دوماه آزمایش بده ان شاءالله  که دکتر به شما هم گفته معجزه اس وسرطان از بین رفته

عزیزم هفته ایی یکبار نوره سنتی بریز تو کاسه آب داغ خمیر درست کن بگیر جلو بینی تا بو بکشه

اون ۴۰ روز روغن مالی کف پا هم که گفتم انجام بده بعد دوماه برو آزمایش برام شیرینی میاری که بچت کاملا سالمه 😁✋️

استاتر تو همین نی نی‌سایت یه نفر کل بدنش زخم شده بود ۱۵ میلیون پماد خریده بود خوب نشده بود من با همین روغن مالی کف پا ۴۰ هزار تومن درمانش کردم اونم دوماهه برام انگشتر طلا خریده بود هر چقدر ازم آدرس خواست نگرفتم انگشتر طلا گفتم فقط برای امضام دعا کن اگه میخوای منو خوشحال کنی گفت تا عمر دارم دعات میکنم

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
ممنون

یکی از نی نی سایتیها تو پستاش اینو نوشته بود برات کپی کردم 

ان شاءالله اولا اصلا جواب آزمایشتون هیچ مشکلی نباشه عزیزم 

ممنون

الهی به حق حضرت زهرا که شهادتشونم نزدیکه خدا بهت نظر کنه و همه مشکلاتت حل بشه وهیییچ مشکلی از نظر سلامتی نداشته باشی 

استاتر عزیز اگه تونستی این کاری که بهت میگم انجام بده عزیز سرطانی ما با این درمان شد دکتر گفت معجزه ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم فعلا که زمین گیرم بخیه هام اذیتم میکنه یکم سرپا بشم اجرا میکنم

دورکعت نماز هدیه به حضرت زهرا بخون مثل نماز صبح فقط نیتت نماز هدیه به حضرت زهرا باشه 

نمازت که تموم شد سرت رو برنگردون با کسی حرف نزن تسبیح حضرت زهرا رو بگو وبعد شروع کن ۵۳۰ مرتبه 

صلوات خاصه حضرت زهرا رو بگو تا تموم بشه بعدش درددل کن با دل شکستت باحضرت زهرا مشکلت رو بگو نمازش مجربه و حاجت میده .

اللهم صل علی فاطمه وابیها و بعلها وبنیها وسرالمستوع فیها بعدد مااحاط بهی علمک