2777
2789

من 3سال پیش

تصادف وحشتناکی داشتم

خونریزی ریه کردم

لگنم از 5 جا شکست و دوهفته بیمارستان بستری بودم که البته باید 3هفته می موندم ولی رضایت دادم وباقی درمانمو خونه سپری کردم به مدت 5ماه فلج افتادم گوشه خونه پدرم(البته بعد از 5ماه وبع کمک فیزیوتراپی خوب شدم دیگه) 

مادرشوهرم ودختراش یه زنگ رو هم ازم دریغ کردن اون 5ماه

وهرکاری کردن که شوهرم طلاقم بده

انقدر دخالت گر وفضوله که حد نداره

3ساله که دیگه نه میرم خونشون

نه اجازه میدم بیان

بعد از 3سال تازه اعصاب و روانم داره آروم میشه، بسکه بهم ضربه روحی وروانی زدن این خانواده

حتی نوه شون هم فوت کرد

نرفتم واسه عرض تسلیت خونشون(رفتم مراسم خاکسپاری، ولی پیش اونا نرفتم) 

حالا مادربزرگم و مابقی اقوام ومردم میگن آشتی کن

گفتم هرگز

من از شما سوال دارم

اگر خدایی ناکرده

سر شما همچین بلایی می اومد

شماچطور رفتار میکردید

واقعا دوباره رفت وآمد میکردید؟؟ 

اصلا دل رفت وآمد دوباره رو داشتید؟!!!! 

اگر میگید بخاطر شوهرت

شوهرمم با خانواده ش همدستی کرد

و تو اون حال ولم کرد و اومد کنار خانواده ش

وبچه مو ازم گرفت

ومیخواست طلاقم بده

(الآن خونه خودمم پیششوهرم وبچه م، زاستی با خانواده شوهر دیوار به دیواریم) 

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنه ؟

هر کی گزارش زد لایک کنه مرسی 

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ عنوان ارتباط نمیگیرم

اگه زندگیتو دوست داری حرف هیشکی رو گوش نده

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عجب آدمای بی رحم و خدا نشناسیم.. اینکه که هیچوقت دلت باهاشون صاف نشه رو حق داری ولی  رابطه رو نمیدونم واقعا هرچی که به صلاح زندگیته انجام بده

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

من بخاطر دوبه هم زنیاشون قطع رابطه م . عمچین بلاهایی سرم بیارن تاقیامت اسمشونمنمیاوردم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚