سحرنازبرره مدیر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1039 عنوان عوضی متاهل بود بود به من نگفته بود 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 69 پست چیکار کنم دارم میمیرم، با پررویی تمام میگه کنارت میمونم تا خوشبختیتو بببنم، گفتم گم شو هم خودت و هم زنت میگه من برات یه پسر خوب معرفی میکنم، ابن همه وقت به من دروغ گفته الان میخواد برای من شوهر پیدا کنه، کاش میتونستم ازش انتقام بگیرم وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍 دیروز | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 404 برای همین میگم هردوتاشون برن گم شن😭 حتما به دلایلی زنش مجبور زندگی کنهچون هیچ زنی حاضرنیست با همچین مردی زندگی کنه
سحرنازبرره مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1039 اره واقعا ارزش نداره غصه بخوری عزیزم خدا جوابشو میده امیدوارم زودتر جوابشو بده وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 404 آره فهمیدم روزگارشو سیاه کردم ولی دختره بنظرم حس شیشم داشت ک متوجه شده بود این ذلیل شده زن داره😐 حتما از اونجایی که بلاکش میکردهشک کرده بوده
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 6866 امیدوارم زودتر جوابشو بده مطمئن باش میده 🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫 به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن
سحرنازبرره مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1039 ولی دیگه پیام ندیا جوابشم نده اگه یه این قضیه کش دار بشه چه بسا به ضرر خودت هم باشه شما ندونسته باها ... نگران شدم، چه مشکلی میتونه برای من پیش بیاره، میشه بیشتر راهنمایی کنید وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 404 نابود شدم تو شوک خیلی بدی ام، یه نفر به عنوان پدرش حتی زنگ زد با ما قول و قرار خواستگاری گذاشت😭 وای بیشعور چقدر بازیت داده
سحرنازبرره مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1039 وای بیشعور چقدر بازیت داده خیلی خیلی...😭 وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
mersadnemati عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 223 نگران شدم، چه مشکلی میتونه برای من پیش بیاره، میشه بیشتر راهنمایی کنید دیگه پیام نده جوابشم نده چون ادم نامردیه میتونه برا لاپوشانی کردن به خیلیا بگه فلانی میدونست زن داشتم ولی با من بود یا اگه الان که میدونی زن داره اگه جواب تماس یا پیامش بدی ممکنه زنش ازت طلبکار بشه آبرو ریزی راه بندازه به اینجور آدما اعتباری نیست
سحرنازبرره مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1039 دیگه پیام نده جوابشم نده چون ادم نامردیه میتونه برا لاپوشانی کردن به خیلیا بگه فلانی میدونست زن داش ... باشه ممنونم که گفتی وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍