2777
2789
عنوان

صاحبکارم گفت یک هفته اول آزمایشی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و برای کارفرما میتونه برعکس باشه کلی وقت و هزینه میذاره نیرو یاد میگیره بعد خداحافظ و میره دنبال درآ ...

وقت نمیزاره که خودم از تو گوگل فیلم میبینم تا یاد بگیرم اونجا باید عملی انجام بدم

و برای کارفرما میتونه برعکس باشه کلی وقت و هزینه میذاره نیرو یاد میگیره بعد خداحافظ و میره دنبال درآ ...

نه عزیزم من خودم تو دفتر مشاوره هستم بیشتر موارد کارفرما داره سواستفاده میکنه اینجوری. خیلی خیلی کمه مواردی که کارگر بره، تازه فکر کردی تو یک ماه چیزی یاد میدن؟ کارگر ماهر که نمیخان تربیت کنن تو یک ماه. 

یک هفته هس انجام میدم فقط برای سرو بار گرم و سرد داداشش هم هست نصف به نصف انجام میدیم. گفته باید وار ...

خب می‌دونه تو به دو ماه نمی‌کشی با این همه کار و نیاز نیست بهت پول بده

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

نه عزیزم من خودم تو دفتر مشاوره هستم بیشتر موارد کارفرما داره سواستفاده میکنه اینجوری. خیلی خیلی کمه ...

همسر من کارفرماست از روز اول بیمه و حقوق انجام میده براشون کار که یاد میگیرن خدانگهدار چه کاری از دستش برمیاد ؟ به قول خودش آرزوی موفقیت فقط

هرچی آرزوی خوب مال تو 
حالا همسر شما یک در هزاره ولی یک سر برو دادگاه دستت میاد

باور کن نیرو بوده حق و حقوقش رو کامل گرفته باز رفته شکایت کلی ضرر زیان رسونده یا دستگاه خراب کرده هیچی هم نمیشه انجام داد اداره کار پشت سر نیرو 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
باور کن نیرو بوده حق و حقوقش رو کامل گرفته باز رفته شکایت کلی ضرر زیان رسونده یا دستگاه خراب کرده هی ...

درسته میدونم مثلا یک اقایی که کلی کار یادگرفته بود تو لابراتوار دندانسازی تجربی کلی هم جنس دزدیده بود و شکایتم کرده بود. حقوشم سر وقت همون یکی میگرفت. اما در کل کارفرماش محکوم شد بخاطر بقیه کارگراش. 

درسته میدونم مثلا یک اقایی که کلی کار یادگرفته بود تو لابراتوار دندانسازی تجربی کلی هم جنس دزدیده بو ...

اینقدر جریمه شدیم و جریمه دادیم اداره کار و تامین اجتماعی در کنارش مالیات و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو