2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میترسیدمبنظرم از الانت از امروزت که میتونی بری تو آغوشش باهاش درد و دل کنی لذت ببر چون برای فردا ...

نمیتونم برم دیگه 

نزدیک یک ساله فوت شده 

همش میگم چطور ازدواج ککنم 

چطور بچه دار بشم 

بدون مامانم 

وقتی میبینم یه دختری بارداره و مامانش بهش رسیدگی میکنه یا زایمان میخواد بکنه و مامانش کنارشه یا مامانش بهش تو بچه داری کمک میکنه میترسم 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
سخته خیلی خدا بهت کمک کنه

میگن سخته 

اما وقتی عادت بشه دیگه سخت 

نیست الان فقط دلم تنگه برای مامانم

دلم میخاد یه بار دیگه بهش بگم مامانی و بگه 

جان 💔😪تنهای سخت نی دلتنگی سخته

عزیزم خیلی سخته انشاالله خدا بهت صبر بده

ممنونم غم نبینی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نمیتونم برم دیگه نزدیک یک ساله فوت شده همش میگم چطور ازدواج ککنم چطور بچه دار بشم بدون مامانم وقتی م ...

نترس خدا هست 

خودش زندگیتو میچینه ایمانتو قوی کن دختر 

اینقدر مثل تو بودن و زندگی کردن بچه دار شدن پیر شدن نوه دارم شدن لذت امروزتو ببر 

کل زندگیم استرس داره چون هرروزیه بزنامه جدید خودش یادختراش یا جاریام دارن

برن گمشن محلشون نده بخدا استرستو کم کن درست میشه ی دوست داشتم بیچاره همین مشکل رو داشت بهش گفتن استرستو کم کن درست شد الان بچه داره

چند دیقه پیش بخاطر بیبی چک منفی

سلام عزیزم من رسیدم به ۹۰ کیلو چند روز دارم کالری شماری میکنم چند سال پیش ۳۰ کیلو تو دو سال کم کردم 

میشه یکم کمکم کنید الان خیلی اضافه دارم و اراده ندارم ۳ ماه زایمان کردم یه ذره راهنمایی برای لاغری چون دیدم نوشتید وزن زیادی کم کردین

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نمیتونم برم دیگه نزدیک یک ساله فوت شده همش میگم چطور ازدواج ککنم چطور بچه دار بشم بدون مامانم وقتی م ...

مامان منم وقتی ازدواج کرده با بابام 

مادر و پدر نداشته خدا یکیو نصیبت کنه که واقعی عاشقت باشه اینا دیگه مهم نیست تازه پنهونی ازدواج کردن و بقیه و مخالفتاشونم براشون مهم نبود