2777
2789
منم ۳ سال پیش وقتی جسم بی روح مادرمو دیدم دریای اشک دید چشمامو بست نتونستم قشنگ نگاش کنم هر وقت که خ ...

خیلی سخته 

من خیلی تنها شدم 

خواهر ندارم 

مامانم خوهرم بود رفیقم بود خیلی خیلی جاش خالیه 

میگن آدم وقتی بمیره میتونه اموتشو دوباره ببینه 

و من چقدر بی تاب اون لحظه ام 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
چ دنیایی خاهر دنیا یعنی همینجا ک اینا مثل چی پول خرج میکنن منم از صبح تا شب باید بگم فلان جا هزار تو ...

بنظرم خودتم برو کار کن مستقل بشو وقتی رو پای خودت باشی احترام بیشتر میزارن محلشون نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم خودتم برو کار کن مستقل بشو وقتی رو پای خودت باشی احترام بیشتر میزارن محلشون نده

خودم شاغلم

اما نمیتونیم از پس زندگی برنمیایم

مادرشوهرم خیلی مغروره فک کردی مارو ادم حساب میکنه

دقیقا بلایی ک سرمن اومد

منم خیلی سختی کشیدم اونموقع که دوست داشتم بچه بیاریم مادرشوهرم نمیذاشت الان  تنبلی گرفتم تیکه میندازه تاعمق وجودم میسوزه کاری ازدستم برنمیاداونوقت خواهرشوهرام 45سالشونه بچه چهارمشونواوردن ویه جوری فخرمیفروشن

گاهی انسانم آرزوست
خوب تو هم ادم حسابش نکن. لازم شد اصلا نبینش. تو ک مستقل هم هستی

اره نمیبینمش دوساله نرفتم الان گفته اگه میخاین ک بیام بچتو ببینم باید با گل و شیرینی بیاین ازم معذرت بخاین

اخه ب چ جرمی معذرت بخام ب جرم خراب کردن عروسیم و بی حرمتیاشون

شوهرمم ی بلایی سرم اورد نگفت خب این زن بارداره

دلم برا بچم میسوزه

منم خیلی سختی کشیدم اونموقع که دوست داشتم بچه بیاریم مادرشوهرم نمیذاشت الان تنبلی گرفتم تیکه مینداز ...

عاخی عزیزم خدا ازش نگذره ب ماهم گفت تا بچه تدارین جدا شین من دعا کردم هیچوقت بچع دارنشین

من باردارم

استرس نداشته باش میدونستی استرس خیلی بده رو باروری تاثیر داره

عاخی عزیزم خدا ازش نگذره ب ماهم گفت تا بچه تدارین جدا شین من دعا کردم هیچوقت بچع دارنشینمن باردارماس ...

کل زندگیم استرس داره چون هرروزیه بزنامه جدید خودش یادختراش یا جاریام دارن 

گاهی انسانم آرزوست
خیلی سخته من خیلی تنها شدم خواهر ندارم مامانم خوهرم بود رفیقم بود خیلی خیلی جاش خالیه میگن آدم وقتی ...

من که نه خواهر دارم نه برادر 

من چی بگم 

اونجا که میگه: اگه قیامت قصه باشه 

تو رو من کجا ببینم 💔🙃