2777
2789
عنوان

عکس های حذف شده رو دید😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هواوی

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چیه اسمش؟ من ک همچین چیزی ندارم

نمیدونم اسمش چیه

منم ندارم این برنامه رو ولی یادمه شوهرم داشتش وحتی عکسای چند سال پیش رو هم بازیابی کرده بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نمیدونم برو ببین فایل همه برنامه ها رو مثل واتساپ تلگرام روبیکا هرچی ک داری

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آره فقط عکس عادی خودش و خواهرم بودحالا چبکار کنمخیلی بلده کل گوشیو زیرو رو کرده

کاری نمیشه کرد

ولی عکسا توی پوشه مخصوص ب عر برنامه هم میمونه 

مثلا ایتا روبیکا واتساپ تلگرام

ب جز گالری از پوسه برنامه هم پاک کن

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
نمیدونم اسمش چیهمنم ندارم این برنامه رو ولی یادمه شوهرم داشتش وحتی عکسای چند سال پیش رو هم بازیابی ک ...

یا خدا این خیلی بده

مطمئنی؟ ی عکسای دیگم دارم اونارو نیاره بالا😁🤣🤣🤣

کاری نمیشه کردولی عکسا توی پوشه مخصوص ب عر برنامه هم میمونه مثلا ایتا روبیکا واتساپ تلگرامب جز گالری ...

یعنی حتما باید از اون پوشه ها هم پاک کنی؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.