2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا الان همه ارایشگاه میرن و انواع و اقسام عمل کسی بدشکل نیست

همه ک پول ندارن عمل کنن شایدم عملشون خوب در نیاد و بهشون نیاد 

خوشگلی . خوش اندامی . خوش استایلی شرطه چ با عمل چ بی عمل 

همه ک پول ندارن عمل کنن شایدم عملشون خوب در نیاد و بهشون نیاد خوشگلی . خوش اندامی . خوش استایلی شرطه ...

بخدا کسایی میشناسم میرن وسط نه خوشگلن نه خوش هیکل فقط رفتن ارایشکاه ول کنید رقصو 

بقران تو تهران از هر ده نفر ۹ نفر دماغ عمل کردن

بله تو جامعه هستیم و میبینم من خودم کاملا مخالف عمل زیبایی ام مگر در موارد خاص 

الان دماغشون خوبم باشه عمل میکنن ی مدل کلاس گذاشتنه فکر کنم

بله تو جامعه هستیم و میبینم من خودم کاملا مخالف عمل زیبایی ام مگر در موارد خاص الان دماغشون خوبم باش ...

من احساس میکنم زنهای جامعه ما از بودن خودشون لذت نمیبرن اینهمه عمل زیبایی انجام میدن  نمیدونم ایا درسته که هیچ ارتباطی ندارم درست نیست نمیدونم شاید در تمامی موارد من امادگی نداشتم منم کسایی بودن مع دلشون خواسته بامن باشن ولی من شاید امادگی نداشتم با اون ادم باشم 

منم ۲۸ سالمه و تا حالا با پسری دوست نبودم پیشنهادی هم نداشتم زیاد ولی چندباری شده خودم مثلا پیام داد ...

یه اقایی خیلی خوش قیافه تو یه کاری که باهم داشتیم تا منو دید گفت قیافتون اشناست من یکسال پیش شمارو فلان جا دیدم دقیقا درست میگفت میخواست بیشتر حزف بزنیم راستش یه نگاه به قیافش انداختم خیلی قشنگ بود با خودم گفتم اخه تو به این خوشگلی منو دیده بودی چرا من تو رو ندیدم ولی راست میگفت شواهد بعدا فهمیدم بعد اینکه همون مپقع گفتم این به این خوشگلی صاحب زیاد داره ولی بخدا اشتباه کردم چونکه بعدا حتی سطح تحصیلات درامد اقازو فهمیدم گفتم من چرا همیشه خودمو دستکم میگیرم طرف از من کمتر بود ولی من حتی اعتماد به نفس نداشتم با اون هم اشنا شم 

من احساس میکنم زنهای جامعه ما از بودن خودشون لذت نمیبرن اینهمه عمل زیبایی انجام میدن نمیدونم ایا در ...

ی سر تراپی برو دلیل این ک دوس نداشتی یا امادگی نداشتی و الانم ناراحتی عجیبه

ی سر تراپی برو دلیل این ک دوس نداشتی یا امادگی نداشتی و الانم ناراحتی عجیبه

فقیر بودی یه هزار تومن هم تو دستت نباشه پدر مستبد داشتی کلا به وضعت نرسه ولی مستبد باشه و اجازه هیچ نداشته باشی الان وضعم خوب شده ولی 

خب شخصیت آدما با هم فرق داره 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم