2777
2789
اره بابا ۵ ۶ شیش تا جمع کرد دورش همون اول فقط آزاده شانس آورد دست این دونفر نیوفتاد

ازاده هم پیش اینا میموند یه دختر لوس چادری مثل خودش می‌کرد که تو این روضه ها و هیات های دفاع مقدس پلاس بود

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

لازمه تواین تاپیکم بگم از نقش کیمیا متنفرم یا نه😂

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیمیا کدوم بود؟

کل فیلم فقط اسم کیمیا بود 

حتی کیمیا خرمشهر رو آزاد کرد 

بعد میگی کیمیا کدوم بود ؟🤣

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

آرش‌ خیلی بدی‌ در حق‌ کیمیا کرد‌ کجا ایده‌ ال بود کل‌ زندگیش‌ رو دروغ و حقه‌ و نیرنگ‌ و کلک‌ می‌چرخی ...

کیمیا انقد خودخواه بود نگفت بعد ۵ سال این بچه رو از باباش جدا نکنم ببرم پیمان جونو بهش معرفی کنم نمیذاشت بچه رو ببینه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

نمیخواست ازش بچه داشته باشه خواهر😂

اها اونو سه سال صبر کرد اخلاقش دست ش بیاد ببینه میخواد یا نه 

اینو تو ماه عسل فهمید؟

والا آرش که ماه عسل خارج برد اونجا احتمال باروری خم که بیشتر بود😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
آرش خیلی جنتلمن بود . دیدین چقدر آزاده رو دوست داشت . مثل بچه واقعی خودش . در حالی ک راحت میتونست از ...

آرش‌ چون‌ بچه دار نمی‌شد‌ آزاده رو خیلی دوست‌ داشت و اونقدر سریع‌ قبولش‌ کرد خیلی بهش‌ وابسته شد

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
کل فیلم فقط اسم کیمیا بود حتی کیمیا خرمشهر رو آزاد کرد بعد میگی کیمیا کدوم بود ؟🤣

😂😂 حتی به شهید جهان آرا هم سلام کرد😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ازاده هم پیش اینا میموند یه دختر لوس چادری مثل خودش می‌کرد که تو این روضه ها و هیات های دفاع مقدس پل ...

اره مثل بچه های خودشون بدبخت و میمون میشد😑

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

کیمیا ک کلا شخصیت چرتی داشت و از همه طلبکار بودن خودش و ننش بیچاره ارش چقدر الکی ازش طلاق گرفت اگر پ ...

وای مادر کیمیا هم خیلی رو مخ بود. اونجا که از خرمشهر اومد برا فضولی تو زندگی کیمیا. اه حال به هم زنا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آرش‌ چون‌ بچه دار نمی‌شد‌ آزاده رو خیلی دوست‌ داشت و اونقدر سریع‌ قبولش‌ کرد خیلی بهش‌ وابسته شد

کجای فیلم گفتن آرش بچه دار نمیشه ؟؟؟؟

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
😂😂 حتی به شهید جهان آرا هم سلام کرد😂

🤣🤣باید جانباز هم میشد والا 

ولی کلا از شخصیت کیمیا خوشم نیومد 

یک آدم خودخواه بود 

نقش آرش هم اصلا خوب بازی نشده بود 

نفهمیدیم بالاخره کیمیا رو دوست داشت یا نه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده