2777
2789

اولی اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به فرم صورت و چشمات داره .

دومی برای تولد خیلی بهتره و کاملا مناسب تولده حتی میشه از خط چشمای رنگی هم استفاده کرد براش که شاد و دخترونه تر میشه .

سومی هم قشنگه و ساده اس .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
صورتم گرده چشام کشیده اس پوستم گندمی روشنه

دومی خیلی خوبه پس .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

تو باغ ارایش روشن هم قشنگه صورتی تقریبا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
حس میکنم خط چشمم خیلی تو دیده😂🥲

خب ب عنوان میکاپ آرتیست میگم برای تولد دخترونه دومی عالیه 

اگه ساده تر میخوای اولی رو انجام بده ولی با رنگای جذاب تر .😁

خب ب عنوان میکاپ آرتیست میگم برای تولد دخترونه دومی عالیه اگه ساده تر میخوای اولی رو انجام بده ولی ب ...

خودمم خیلی دوسش دارم دومیو بنظرتون بهم میاد؟؟ 

مثلا چ رنگایی؟ 

خودمم خیلی دوسش دارم دومیو بنظرتون بهم میاد؟؟ مثلا چ رنگایی؟

اره خوب میشه .

برای میکاپ اولی صورتی بهتر میشه برای رژ هم میتونی بگی صورتی باربی یا صورتی های پررنگ استفاده کنه .

اره خوب میشه .برای میکاپ اولی صورتی بهتر میشه برای رژ هم میتونی بگی صورتی باربی یا صورتی های پررنگ ا ...

باش مرسی ک ج دادی

ببخشید شما چون میکاپ آرتیست هستین میتونم عکسمو بزارم نظر بدین کدومش بهم بیشتر میاد 

چون آرایشگرا اکثرا برا راحتی کار خودشون هرچی دوس دارن میزنن

باش مرسی ک ج دادیببخشید شما چون میکاپ آرتیست هستین میتونم عکسمو بزارم نظر بدین کدومش بهم بیشتر میاد ...

باشه عزیزم بذار